Als u betrouwbare voorbehoedsmiddelen door de meest bekende en grote farmaceutische bedrijven in de wereld nodig hebben, kopen Yaz zonder voorschrift. Nieuwe anticonceptiepil Yaz zal geboortebeperking bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

De fabrikant van Yaz is Bayer – de grootste farmaceutische bedrijf ter wereld. Chemische en farmaceutische bedrijf Bayer heeft meer dan 150 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en marketing van innovatieve geneesmiddelen voor de verbetering van de gezondheid van de mens.

Yaz is een nieuwe gecombineerde hormonaal anticonceptiemiddel (twee werkzame bestanddelen), die wordt gebruikt om te beschermen tegen een ongewenste zwangerschap. Yaz gingen op de verkoop in 2006 en is nu beschikbaar in de meeste landen.

Aanbevelingen voor het gebruik van Yaz

Yaz tabletten worden geleverd in een handige blisterverpakking, waarmee u het schema van de contraceptieve tabletten inname beter te controleren. Speciale markeringen op de blister geven de dagen, waar je Yaz tabletten heeft ingenomen, en kan ook een gemiste dosis te signaleren.

Als je één Yaz blister zonder recept, zult u bescherming tegen ongewenste zwangerschap voor een periode van 4 weken te krijgen. Een strip bevat 28 tabletten van Yaz.

• 24 lichtroze tabletten bevatten de werkzame stoffen ethinylestradiol en drospirenon.
• 4 witte tabletten bevatten geen werkzame bestanddelen en worden genoemd placebo tabletten.

De pijl op de blisterverpakking geeft de volgorde van Yaz tabletten inname. Heeft de volgorde van toelating niet verwarren. Lichtroze Yaz pillen moeten worden genomen in de eerste 24 dagen, gevolgd door de witte pillen inname.

Vrouwen moeten een tablet Yaz per dag te nemen. Een interval van ongeveer 24 uur worden waargenomen tussen de vaste dosis Yaz. Mis niet de gecombineerde anticonceptiepil, ook al is er geen regelmatige seks.

De volgende dag na het nemen van de laatste witte tablet, moet u een lichtroze tablet Yaz te nemen van een nieuwe blister. Om een continue geboortebeperking te bevorderen, zorg ervoor dat de nieuwe Yaz pakket te kopen zonder voorschrift op voorhand.

Als u van plan bent zwanger te worden, kunt u stoppen met het nemen van de gecombineerde anticonceptiepil Yaz op elk moment.

De inname van voedsel heeft geen significant effect op de biologische beschikbaarheid van ethinylestradiol en drospirenon werkzame stoffen. Maximum ethinylestradiol en drospirenon concentratie wordt bereikt binnen ongeveer 90 minuten na de orale toediening van de aanbevolen dosis Yaz.

Bijwerkingen van Yaz

Net als andere gecombineerde contraceptieve kan Yaz bijwerkingen veroorzaken. Meestal bijwerkingen zijn van korte duur en doen stopzetten van Yaz tabletten niet te betrekken.

De lijst van gemeenschappelijke Yaz bijwerkingen bevat:

• Misselijkheid.
• emotionele labiliteit.
• menstruatieproblemen.
• Pijn op de borst.
• Hoofdpijn.

Vrouwen die Yaz pillen minder vaak klagen over gewichtstoename, spierkrampen, depressie, nervositeit, slaperigheid, opgeblazen gevoel, hoge bloeddruk en borstvergroting.

Zelden voorkomende bijwerkingen van Yaz zijn hyperkaliëmie, neusbloedingen, tachycardie, schending van de kwaliteit van de slaap en duur, verhoogde eetlust, anorexia, tremor van de ledematen en droge huid.

De bijwerkingen treden meestal begin Yaz gebruik. Als u andere gecombineerde hormonale anticonceptiemiddelen hebben gebruikt, en zij veroorzaakte bijwerkingen, moet u eerst koopt een klein pakket van Yaz zonder voorschrift en zorg ervoor dat dit medicijn geen bijwerkingen veroorzaakt.

Belangrijk

Vrouwen, het nemen van hormonale anticonceptie-agenten, moeten zich bewust zijn van het verhoogde risico op bloedstolsels. Als je een scherpe pijn op de borst, roodheid opmerken of blauwen van uw onderbeen, zwelling langs de aderen op de been of andere symptomen van stolselvorming, een arts raadplegen.

Opgemerkt wordt dat het roken van sigaretten, BMI groter dan 35 (obesitas), abnormale bloeddruk en andere factoren verhogen het risico van bloedstolsels in aders of slagaders. Je zou kunnen overwegen het gebruik van Yaz tabletten met de nodige voorzichtigheid, als u meerdere risicofactoren.

Geboortebeperking medicatie Yaz mag niet worden genomen onder de volgende voorwaarden:

• Als de vrouw had een acuut cerebrovasculair accident.
• Als de vrouw heeft een zeer hoog niveau van triglyceriden of cholesterol.
• Als de vrouw heeft een overgevoeligheid voor Ethinylestradiol, drospirenon of andere bestanddelen van de tablet.
• Als de vrouw heeft of had een bloedstolsel in de aderen of bloedvaten van de longen, benen of andere lichaamsdelen.
• Als de vrouw een levertumor of andere leverziekten.
• Als de vrouw is gediagnosticeerd of vermoed kanker van geslachtsdelen of melkklier.

Yaz mag niet tijdens de zwangerschap worden genomen en is niet aan te raden om te worden genomen tijdens het geven van borstvoeding. Als u wilt dat de gecombineerde anticonceptiepil Yaz nemen tijdens de borstvoeding, moet u deze situatie bespreken met uw arts.

Meer informatie

Vandaag de dag, kunt u Yaz geboortebeperking pillen zonder recept in Nederland, Italië, Duitsland, België, Bulgarije, Zwitserland, Zweden, Finland, Turkije, Oostenrijk, de VS, Australië, Canada en andere landen.

In sommige landen kunt u Yaz Plus tabletten (met foliumzuur) te kopen zonder een presecription. Dit geneesmiddel zal geboortebeperking en verbeterde foliumzuurstatus bij vrouwen te bieden.

Als u Yaz kopen zonder recept, zult u een nieuwe gecombineerde hormonaal anticonceptiemiddel, die het maximum aantal positieve eigenschappen heeft te krijgen. Start met behulp van Yaz, en je krijgt de beste controle over de reproductieve functies.