Xanax is een merknaam van het anxiolytisch geneesmiddel Alprazolam, voor angststoornissen en neurose. Xanax (Alprazolam) tabletten zijn geïndiceerd voor de behandeling van angststoornissen en paniekstoornissen bij volwassenen en adolescenten ouder dan 18 jaar.

Het anti-angst geneesmiddel Xanax wordt nu wereldwijd op grote schaal gebruikt bij de behandeling van onterechte angst en bezorgdheid bij patiënten. Patiënten in de Verenigde Staten, Australië, Canada en een aantal Europese landen (waaronder Nederland, Groot-Brittannië en Italië) kunnen Xanax kopen in de apotheek op voorschrift.

Het moet gezegd worden dat Xanax op de wereldmarkt komt in tabletten met verschillende afgifte van het actieve ingrediënt:

  • Xanax tabletten
  • Xanax XR en Xanax Retard tabletten

Elk Xanax tablet kan 0,25 mg, 0,5 mg, 250 microgram, 500 microgram, 1 mg, 2 mg en 3 mg Alprazolam bevatten. Het wordt aanbevolen om de behandeling met de laagste efficiënte dosis van Xanax te beginnen.

Voordat je Xanax kopen en gaat gebruiken, is het raadzaam om de indicaties voor gebruik en dosering van Xanax zorgvuldig te lezen. Patiënten, die nog nooit gebruik gemaakt hebben van Alprazolam, moeten beginnen met Xanax bij de laagste dosis en dit met de grootst mogelijke zorg.

Houd in gedachten dat Xanax en de XR Xanax Retard pil een tablet is met een verlengde afgifte van het werkzame bestanddeel, dus Alprazolam wordt voor een langere periode vrijgegeven dan bij conventionele Xanax tabletten.

In de regel dient de selectie van de optimale dosering van Xanax op basis van de individuele respons en de laagste efficiënte dosis Xanax te gebeuren.

Daarom is het raadzaam om Xanax in lage dosissen (Xanax 0,25 mg of 250 mg Xanax) te kopen in de eerste fase van paniekstoornissen en angst behandeling. Vervolgens, indien nodig, kunnen patiënten Xanax in dosissen van 1 mg, 2 mg en 3 mg alprazolam aankopen om het anti-angst effect te vergroten.

Xanax tabletten worden 3 keer per dag genomen, onafhankelijk van de maaltijden. Voor de behandeling van angst, wordt een volwassen patiënt gewoonlijk 250mkg (0,25 mg) en 500 mg (0,5 mg) Xanax driemaal per dag voorgeschreven. De dagelijkse dosis Xanax mag niet meer dan 3 mg alprazolam bedragen.

Voordat u Xanax Retard en Xanax XR koopt en begint met het nemen ervan, moet u alles weten over de dosering en de contra-indicaties.

In de regel, is de initiële dosis van Xanax XR en Xanax Retard voor volwassenen en adolescenten ouder dan 18 jaar 1 mg per dag. Voor verzwakte oudere patiënten of oudere patiënten met nier- of leverfunctiestoornissen bedraagt de dagelijkse Xanax dosis 0,5 mg tot 1 mg.

Indien nodig, en als de ziekte het toelaat, moet de dosis geleidelijk verhoogd worden. De totale behandelingsperiode met Xanax mag niet meer dan 8 tot 12 weken bedragen, inclusief de periode van het verlagen van de therapeutische dosis, waardoor de kans op het ontwikkelen van de ontwenningsverschijnselen vermindert.

Net als andere geneesmiddelen, kan het anxiolytisch geneesmiddel Xanax bijwerkingen veroorzaken, maar niet alle patiënten ervaren deze. Om het risico op bijwerkingen te verminderen, is het raadzaam om kennis te nemen van het aanbevolen Xanax doseringsschema, en de lijst van mogelijke bijwerkingen voordat u Xanax koopt.

Gewoonlijk treden Xanax bijwerkingen op in het vroege stadium van de angst behandeling en verdwijnen ze bij het verdere gebruik van het geneesmiddel of bij het verlagen van de dosis. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn depressie, hoofdpijn, duizeligheid, ataxie.

Patiënten, die Xanax snel en zonder voorschrift willen kopen, kunnen Xanax kopen op het internet. In de regel, is de prijs van Xanax in de online apotheken is lager dan in gewone apotheken, dus het is winstgevender voor de klanten om Xanax te kopen in een online apotheek.

Alle klanten wordt aangeraden om de site van de apotheek te bezoeken en de recensies over Xanax te lezen alvorens Xanax online te kopen. Patiënten kunnen ook best de prijzen van Xanax en generieke Xanax vergelijken.

De kostprijs van Xanax hangt vaak af van het aantal pakketten dat gekocht wordt en het prijsbeleid van de online apotheek. Bij het kopen van Xanax online, kan de patiënt tijd en geld besparen voor de aankoop van Xanax.