Wartec is een topische medicatie voor de behandeling van genitale wratten veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV). Voor de behandeling van genitale wratten bij mannen en vrouwen kan, Wartec topische crème of Wartec cutaan oplossing gebruikt worden.

Wartec crème wordt meestal gebruikt om genitale HPV-infectie te behandelen. Patiënten met genitale wratten kunnen Wartec crème te kopen in bijna elk land ter wereld, bijvoorbeeld Australië, Nieuw-Zeeland, Zweden, Spanje, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Als u Wartec wilt kopen, maar deze crème voor het verwijderen van genitale wratte is te duur in uw regio kunt u goedkope Wartec vinden in de online apotheek. Let erop dat Wartec is niet de enige topische crème is voor de behandeling van genitale wratten die in online apotheken wordt verkocht.

In de detailhandel, kunt u een aantal generieke geneesmiddelen van Wartec vinden die hetzelfde actieve ingrediënt Podofyllotoxine bevatten net zoals de Wartec crème.

  • In de Verenigde Staten, is Podofyllotoxine beter bekend onder de generieke naam Podofilox.
  • In de Spaans-sprekende landen, is Podofyllotoxine bekend onder de alternatieve naam Podofilotoxina.

In verschillende landen worden generieke Wartec geneesmiddelen verkocht onder verschillende merknamen.

  • In Duitsland en de Verenigde Staten, kan Condylox crème gebruikt worden als alternatief voor Wartec.
  • In Spanje, wordt een analoog product aan Wartec crème verkocht onder de merknaam Condelone.
  • In Nieuw-Zeeland, Australië, Zweden en Nederland, kan Condyline crème worden voorgeschreven in plaats van de Wartec.
  • Inwoners van het Verenignd Koninkrijk kunnen Wartec crème kopen of vervangen door Warticon Podofyllotoxine bevattende crème.

Podofyllotoxine is een natuurlijk extract uit de planten van de Podophyllum emodi en Peltatum podophyllum soorten.

Het unieke van het Podophyllotoxin extract is dat in staat is de groei en deling van cellen geïnfecteerd met humaan papillomavirus (HPV) af te remmen.

Podofyllotoxine heeft enkel een antiviraal effect tegen HPV en is ineffectief in de behandeling van andere vormen van genitale virusinfecties. Daarom moeten Wartec (Podofyllotoxine) crème en oplossing alleen worden voorgeschreven aan patiënten van wie de genitale infectie veroorzaakt is door HPV.

Natuurlijk antiviraal middel – Podofyllotoxine heeft geen toxische effecten. Daarom kunnen er, na het gebruik van Podofyllotoxine bevattende Wartec crème, geen complicaties en ernstige bijwerkingen optreden.

Wartec (Podofyllotoxine) veroorzaakt jeuk en irritatie van de huid bij veel patiënten. De voordelen van Wartec crème voor de behandeling van genitale wratten wegen op tegen het potentiële risico. Daarom moet u bij het optreden van cutane bijwerkingen, niet stoppen met de topische behandeling van genitale wratten.

Als u eerder Podofyllotoxine-bevattende geneesmiddelen hebt gebruikt voor de behandeling van genitale wratten, kunt u in slechts een paar minuten Wartec online kopen. Als u besluit om Wartec te kopen zonder voorschrift, maar u heeft nog nooit antivirale medicijnen met Podofyllotoxine gebruikt, stel dan al uw vragen over Wartec aan een apotheker van de online apotheek.

U moet weten dat in de online apotheek, de prijs van Wartec afhankelijk is van het aantal crèmes of oplossingen die u wilt bestellen. Bij de aanschaf van een paar pakketten van Wartec, kunt u een korting krijgen, en daarmee uw kosten voor de topische therapie van een genitale HPV-infectie verminderen.

Wartec crème is verkrijgbaar in aluminium tubes, maar Wartec oplossing – in glazen flessen.

  • Eén tube bevat 5 of 10 mg Wartec topische crème (Podofyllotoxine 0,15%).
  • Elke fles bevat 3 ml Wartec oplossing (Podofyllotoxine 0,5%).

Wartec (Podophyllotoxin) oplossing en crème hebben dezelfde indicaties en contra-indicaties voor het gebruik, alsmede hetzelfde doseringsschema. Alvorens Wartec online te kopen, kunt u informatie over de dosering van deze antivirale medicijnen krijgen via telefoon of per e-mail.