Vermindering van het niveau van het hormoon testosteron kan de gezondheid van zowel mannen als vrouwen beïnvloeden. Wanneer de conventionele maatregelen voor de verhoging van het belangrijkste mannelijke hormoon testosteron (speciale diëten, oefeningen en vermindering van het aantal stressvolle situaties) niet effectief zijn, kunnen mensen worden doorverwezen naar medische behandelingen.

Testosteron bevattende geneesmiddelen zijn bestemd voor patiënten met lage niveaus van mannelijke geslachtshormonen. Testosteron kan worden toegewezen in het geval van bepaalde verworven of aangeboren afwijkingen, bijvoorbeeld primaire testesinsufficiëntie.

De verkoop van testosteron wordt geregeld door de medische regelgevende instanties van de verschillende landen. Om het steroïde hormoon testosteron te kopen in een apotheek, moet eerst de diagnose bevestigt worden. Hiervoor kan het nodig zijn om te slagen voor een paar tests voor hormoonspiegels.

De dagelijkse aanbevolen dosis testosteron wordt individueel aangepast. Het is essentieel om factoren te overwegen, zoals het type ziekte, de ernst van de symptomen, leeftijd, comorbiditeit en gewicht van de patiënt. De dosering kan ook invloed hebben op de keuze tussen de verschillende soorten testosteron.

Om hormoonspiegels te normaliseren, kunnen mensen Testosteron enanthate, cypionate of propionaat kopen. Deze types van testosteron worden gebruikt voor gelijkaardige indicaties. Ze hebben een verschillende actietijd, waarbij de keuze onder bepaalde omstandigheden kan worden beïnvloed.

Het aanbevolen doseringsregime omvat gewoonlijk het toedienen van een kleine hoeveelheid testosteron per dag op hetzelfde tijdstip. Hierdoor kan de efficiëntie van de behandeling verhoogd en de risico’s op bijwerkingen vermindert worden.

Bijvoorbeeld, de initiële aanbevolen dosering voor de behandeling van primaire testesinsufficiëntie is 4 mg Testosteron per dag. Indien nodig kan de dosis worden verhoogd tot 6 mg of verlaagd tot 2 mg per dag.

Andere doseringen en verschillende farmaceutische vormen van testosteron kunnen worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen. Indien nodig, kunt u Testosteron kopen in de vorm van injecties, gel, pillen, crème of poeder.

Injecteerbaar testosteron wordt het meest gebruikt in de klinische omgeving. Dergelijke geneesmiddelen zijn bedoeld voor intramusculaire injectie. Meestal worden ze diep geïnjecteerd in de bilspier.

In de VS, kunt u injecteerbare Testosteron kopen van Sun Pharma (India), Hikma (Portugal), Endo (Ierland) en andere farmaceutische bedrijven. Dit type geneesmiddel is niet erg handig voor gebruik, maar kan goedkoper zijn dan andere.

Soms kan het verstandiger zijn om verschillende soorten testosteron bevattende geneesmiddelen te gebruiken. Bijvoorbeeld, in Australië kunt u de Sustanon oplossing vinden, met testosteron propionaat, fenylpropionaat, isocaproate en decanoaat.

Crèmes en transdermale gels met Testosteron zijn niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar laten ook een verlengd doseringsinterval toe. Dergelijke farmaceutische vormen zijn bedoeld voor buitengebruik en veroorzaken dus geen bepaalde bijwerkingen (bijv. maag).

In het Verenigd Koninkrijk, kunt u Testosteron gel kopen onder de merknamen Testim, Testogel en Itnogen. De gel kan thuis worden gebruikt. Je hebt geen bepaalde vaardigheden nodig voor de applicatie ervan, dus stijgt hun populariteit elk jaar.

Testosteron kan niet alleen worden gebruikt om diverse hormonale afwijkingen te behandelen, maar ook om atletische prestaties te verbeteren. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat testosteron een geneesmiddel is, en zijn ervan overtuigd dat het bestemd is voor bodybuilders.

Testosteron heeft een uitgesproken anabole activiteit. Een adequaat doseringsregime van testosteron verhoogt de synthese van eiwitten die nodig zijn voor spiergroei. Het normale niveau van dit hormoon helpt bij het verbranden van vet en verhoogt het libido.

Het aantal mensen die Testosteron supplementen willen kopen neemt elk jaar toe. De meeste mannen hebben, continu of periodiek, moeite met het krijgen van een erectie, of hebben overgewicht, dus is Testosteron een krachtig lokmiddel.

Jongeren, die betrokken zijn in sport, hebben meestal normale testosteron niveaus, zodat ze dit hormoon niet altijd kunstmatig moeten introduceren. U kan de maatregelen gebruiken die van nature uw testosteron niveau zullen verhogen, als het nodig is.

U moet weten dat het vermogen van mannen hun lichaam om hormonen te synthetiseren afneemt met de leeftijd. In deze gevallen kan het raadzaam zijn om hun dieet te veranderen of een Testosteron booster te gebruiken.

Mensen met lage hormoonniveaus kunnen overal ter wereld online een Testosteron booster kopen . De beste prijzen voor een testosteron booster zijn te vinden op Amazon, Drugstore en andere grote online winkels.

Het duurt slechts een paar minuten de prijzen, voorwaarden van aankoop en levering van een testosteron booster te achterhalen. Online winkels kunnen promoties aanbieden. Het bestellen van verschillende supplementen kan helpen besparen op de verzending.