Temesta is een merknaam voor het Lorazepam geneesmiddel, dat wordt gebruikt om een verscheidenheid van neurotische stoornissen, veroorzaakt door stress te behandelen. Lorazepam is een gecontroleerde drug, zodat patiënten Temesta kunnen kopen in apotheken op voorschrift.

De anti-angst medicatie Temesta (Lorazepam) is aangewezen bij een kortdurende therapie voor:

  • angst
  • slaapproblemen
  • behoefte aan een sederend effect (sedatie)

Voordat een patiënt Temesta koopt, moet hij weten dat het gebruik van Temesta niet langer zou mogen duren dan 2-3 maanden. Bovendien vereist het risico op ontwenningsverschijnselen het vermijden van een abrupte stopzetting van Temesta.

Voor patiënten die in België, Zwitserland, Nederland, Oostenrijk en Duitsland wonen, is Temesta beschikbaar als orale tabletten, oplossing voor injectie en oraal oplosbare tabletten.

Voor de behandeling van milde tot matige angst bij volwassenen en adolescenten ouder dan 13 jaar, kunnen de patiënten de Temesta en Temesta Expidet pillen met een Lorazepam dosering van 1 mg kopen. De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 mg tot 3 mg Lorazepam (1-3 Temesta tabletten van 1 mg).

Bij ernstige angst wordt de dagelijkse Temesta dosering verhoogd van 5 mg naar 7,5 mg Lorazepam per dag. De dagelijkse dosis moet worden verdeeld in 3 dosissen, en patiënten kunnen Temesta 2,5 mg tabletten kopen in apotheken voor gebruiksgemak.

Voor de bestrijding van slapeloosheid bij volwassen patiënten, is het meestal geadviseerd om 1 tot 2 mg Lorazepam te nemen een half uur voor het slapengaan. U moet weten dat voor de behandeling van angst en slapeloosheid bij ouderen, de therapeutische Temesta dosis individueel aangepast wordt, rekening houdend met alle veranderingen bij het ouder worden.

Volgens de klinische gegevens, kunnen oudere patiënten en patiënten met nier- of leverproblemen reageren op de helft of minder van de gebruikelijke dosis voor volwassenen. Het gebruik van verlaagde Temesta (Lorazepam) dosissen bij deze patiënten vermindert het gevaar op een stopzetting syndroom.

De duur van de behandeling met Temesta bij oudere patiënten mag niet meer dan 4 weken bedragen. Voordat u Temesta koopt en start met het gebruik van het geneesmiddel bij oudere patiënten, is het raadzaam om de gebruiksaanwijzing te lezen en u zichzelf bekent maakt met het Temesta doseringsschema.

Ten behoeve van sedatie voor kleine chirurgische of diagnostische procedures, kan aan patiënten Temesta in een injecteerbare oplossing worden voorgeschreven, die intraveneus of intramusculair wordt toegediend. Temesta Injectie is voor inwoners van Europese landen verkrijgbaar in capsules met een dosis van 4 mg/ml.

In de regel wordt de patiënt 2 mg Temesta injecteerbare oplossing toegediend een half uur voor de operatie. Indien nodig, kan de Temesta dosis worden verhoogd, maar voor patiënten ouder dan 50 jaar, mag de start dosis niet hoger zijn dan 2 mg Lorazepam. Temesta inname ten behoeve van sedatie mag uitsluitend onder toezicht van de arts worden uitgevoerd.

Alle patiënten, die Temesta willen kopen, moet worden voorbereid op het feit dat de anti-angst-medicatie Temesta bijwerkingen kan veroorzaken, hoewel niet elke patiënt deze kan ervaren. Patiënten worden sterk aangemoedigd om de lijst van mogelijke bijwerkingen en aanbevelingen het beperking ervan te lezen voor ze starten met Temesta te gebruiken.

Patiënten, die Temesta nemen kunnen angst, prikkelbaarheid, slaapstoornissen en seksuele opwinding ervaren. Sommige patiënten zijn gevoelig voor infecties en kunnen vaak last hebben van keelpijn, mondzweren en zwakte.

In zeldzame gevallen ervaren sommige patiënten ernstige allergische reacties, zoals zwelling van de tong, bovenste en onderste ledematen. Om het risico op bijwerkingen te verminderen, worden de patiënten gestimuleerd om zich te houden aan het Temesta doseringsschema en aanbevelingen voor het gebruik van het geneesmiddel.

Wanneer de patiënt Temesta wil kopen, maar hij kan het geneesmiddel niet vinden in de plaatselijke apothekeb, kan hij generieke Temesta kopen. In de Verenigde Staten, Australië en Frankrijk, kunnen patiënten generieke Temesta (Lorazepam) kopen onder de merknamen Somnium, Ativan, Lorazepam.

Als de patiënt snel Temesta moet kopen, kan hij Temesta online bestellen. Voordat u Temesta bestelt in een online apotheek kan de patiënt, indien gewenst, de Temesta prijs vergelijken met de prijzen van generieke Temesta en het juiste geneesmiddel kiezen.

Bij het kopen van Temesta online kan de patiënt, indien nodig, advies krijgen van een deskundige apotheker en Temesta kopen tegen een betaalbare prijs.