Xenical is het handelsmerk van het orlistat geneesmiddel, dat op grote schaal wordt gebruikt in de geneeskunde als een efficiënt en veilig geneesmiddel voor gewichtsverlies. Alle patiënten, die snel gewicht willen verliezen, wordt aangeraden om zichzelf vertrouwd te maken met de indicaties voor het gebruik van dit geneesmiddel voor gewichtsverlies voor ze het kopen en starten met Xenical.

Xenical wordt aanbevolen voor de behandeling van obesitas en overgewicht bij patiënten met:

  • een BMIgroter dan 30 kg/m2
  • een BMIboven de 27 kg/m2 bij obesitas geassocieerde ziekten (type 2 diabetes, hypertensie, dyslipidemie)

Goedgekeurd in 1999 door de Amerikaanse FDA als een voorgeschreven medicijn voor de behandeling van obesitas, blijft Xenical (Orlistat 120mg) één van de meest populaire geneesmiddelen voor gewichtsverlies sinds meer dan 16 jaar.

Vandaag de dag kunnen obese patiënten Xenical kopen op voorschrift in de Verenigde Staten, Canada, Nederland, Oostenrijk en andere Europese landen. De efficiëntie van Xenical is dat de werkzame stof Orlistat geen ernstige bijwerkingen veroorzaakt en een hoog veiligheidsprofiel heeft.

Xenical dosering

Xenical wordt op de wereldwijde markt in capsules met slechts één Orlistat dosering van 120 mg aangeboden. De aanbevolen dosering Xenical is één 120 mg capsule van Xenical driemaal daags. Obese patiënten moeten de Xenical capsule tijdens de maaltijd of één uur vóór of na een maaltijd nemen.

Als het geconsumeerde voedsel geen vet bevat, of als een patiënt een maaltijd overslaat, is het ook aan te raden om de Xenical capsule inname over te slaan. Klinische studies hebben aangetoond dat het verhogen van de dagelijkse dosis van Xenical (meer dan 360 mg orlistat) niet leidt tot een snel gewichtsverlies.

Daarom is het essentieel om een juiste berekening van het vereiste aantal van gewichtsverlies pillen voor het gehele verloop van de behandeling van obesitas te maken voordat u Xenical koopt.

Bovendien hebben enkelvoudige dosissen van 800 mg Xenical geen bijwerkingen en dragen ze tegelijkertijd niet bij aan het effectief gewichtsverlies. Om een effectief gewichtsverlies te bereiken, wordt patiënten aangeraden om Xenical in te nemen in combinatie met lichaamsbeweging en een caloriearm dieet.

Xenical wordt ook aanbevolen voor het verminderen van het risico op gewichtstoename na eerder gewichtsverlies. Voor het kopen Xenical dienen obese patiënten rekening houden met het feit dat Xenical naast de voordelen, bepaalde bijwerkingen kan veroorzaken.

Xenical bijwerkingen

U moet weten dat het mechanisme van de Xenical (Orlistat) werking berust op inhibitie van de activiteit van maag-lipasen, welke betrokken zijn bij de afbraak van vetten. Door het Orlistat optreden wordt de hoeveelheid vet geabsorbeerd door het lichaam vermindert en de ongesplitste vetten worden uitgescheiden met de feces. Bijwerkingen worden vaak in de hand gewerkt door de consumptie van voedingsmiddelen met een hoog vetgehalte.

Om het risico op bijwerkingen te verminderen, wordt obese patiënten aanbevolen om tijdens het Xenical gebruik er een evenwichtige caloriearm dieet op na te houden.

Vanwege het feit dat Xenical de absorptie van eetbaar vet blokkeert kunnen patiënten een opgeblazen gevoel, frequente aandrang tot ontlasting, olieachtige lozing uit het rectum ervaren. Voor het kopen van Xenical, kan de patiënt zijn apotheker of arts naar andere mogelijke Xenical bijwerkingen vragen.

Voorzorgsmaatregelen bij het geneesmiddel Xenical

Als een patiënt besloten heeft om Xenical kopen zonder een arts te raadplegen, moet hij weten dat de maagdarmkanaal remmer Xenical de absorptie van bepaalde vitaminen kan verminderen.

Om vitaminegebrek te voorkomen, worden alle zwaarlijvige patiënten geadviseerd om één keer per dag multivitamine complexen met vitamine D, E, K en bètacaroteen te nemen. Multivitamine complexen moeten ten minste 2 uur voor of na het nemen van Xenical genomen worden.

U moet weten dat andere middelen voor het verminderen van het lichaamsgewicht op de wereldwijde markt voor gewichtsverlies geneesmiddelen aanwezig zijn. Voor men Xenical koopt, kunnen consumenten online gaan en informatie vinden over gewichtsverlies geneesmiddelen met verschillende werkingsmechanismen.

Bij het vergelijken van Xenical vs Reductil, zal het duidelijk zijn dat deze medicijnen tot verschillende klassen behoren en een verschillend werkzaam bestanddeel hebben. Xenical is een gastro-intestinale lipase inhibitor en Reductil is een eetlustremmend geneesmiddel dat de eetlust onderdrukt door het stimuleren van het centrale zenuwstelsel.

Wanneer obese patiënten Xenical snel en zonder voorschrift moeten kopen, kunnen ze Xenical online bestellen. In de regel, is de prijs voor Xenical in apotheken vast, terwijl de kosten voor Xenical in online apotheken aanzienlijk lager kunnen zijn.

De Xenical prijs zal afhankelijk zijn van het prijsbeleid van internet apotheken en het aantal Xenical pakketten dat wordt aangeschaft. Wanneer u Xenical koopt in grote hoeveelheden, dan kunt u een korting voor het gekochte gewichtsverlies geneesmiddel of gratis levering ontvangen.

Alle patiënten, die besloten hebben om Xenical online te bestellen, wordt aanbevolen om de benodigde hoeveelheid Xenical pillen te berekenen voor het volledige verloop van de behandeling van obesitas. Meestal komt, Xenical in 21, 42 of 84 capsules per pak.

Het kopen van Xenical online helpt patiënten tijd en geld besparen.