Ritalin is een oraal geneesmiddel dat goedgekeurd is voor de behandeling van ADHD bij kinderen ouder dan 6 jaar en volwassenen. Ritalin wordt reeds meer dan 60 jaar gebruikt om ADHD te behandelen, maar is nog steeds één van de meest efficiënte en veiligste ADHD geneesmiddelen.

Ritalin is goedgekeurd voor orale behandeling van ADHD in meer dan 100 landen. Daarom kunt u Ritalin kopen in Nederland, Zwitserland, Noorwegen, Zuid-Afrika, Duitsland, Denemarken, Zweden, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Mexico, Australië, India en vele andere delen van de wereld.

In Europa, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Mexico en Canada, is de fabrikant en exclusieve distributeur van Ritalin, Novartis. Dit bedrijf produceert verschillende toedieningsvormen van Ritalin, zoals:

  • Ritalin LA verlengde afgifte capsules
  • Ritalin SR tabletten met verlengde afgifte
  • Ritalin filmomhulde tabletten

Als u Ritalin wilt kopen tegen een lage prijs, bestel dit geneesmiddel voor de behandeling van ADHD dan in de online apotheek. Om goedkope Ritalin online te kopen, heeft u geen voorschrift nodig. Daarom duurt het slechts een paar minuten om Ritalin tabs of caps te bestellen.

Voor u Ritalin of ander ADHD geneesmiddel zonder voorschrift koopt, moet u zich ervan verzekeren dat u geen contra-indicaties op hen hebt. Ritalin mag niet worden voorgeschreven aan patiënten: met symptomen en tekenen van spanning, angst, opwinding, motorische tics, met een familiegeschiedenis van Tourette syndroom (TS), gediagnosticeerd met glaucoom en allergisch voor Methylfenidaat.

Methylfenidaat is een actief bestanddeel in Ritalin tabs en caps. Elke Ritalin tablet en capsule bevat 5 mg, 10 mg, 20 mg, 30 mg, 40 mg of 60 mg methylfenidaat.

De beschikbaarheid van een breed scala van Ritalin (Methylfenidaat) dosissen laat toe de optimale dosering van dit geneesmiddel te selecteren voor elk klinisch geval. Als u besluit om Ritalin te kopen, maar u het nog nooit eerder gebruikte, maak u dan zorgvuldig bekent met aanbevolen dosering van Ritalin.

Therapeutische dosissen Ritalin (methylfenidaat) variëren van 10 mg tot 60 mg per dag. De maximale dagelijkse dosis van Ritalin 60mg kan worden toegediend aan zowel volwassenen als kinderen.

De dagelijkse begin dosis van Ritalin voor kinderen en volwassenen is 10 mg (één Ritalin tablet van 5 mg tweemaal daags). Wanneer de minimale dagelijkse dosis van 10 mg Ritalin niet helpt om de controle van ADHD-symptomen te verbeteren, kan deze geleidelijk worden verhoogd (met niet meer dan 10 mg per 7 dagen).

De resultaten van klinische studies tonen aan dat de meerderheid van de patiënten erin slagen om ADHD symptomen onder controle te krijgen met behulp van de gemiddelde dagelijkse dosissen van Ritalin 20 mg of Ritalin 30 mg.

U moet weten dat Ritalin LA capsules en Ritalin SR tabletten doseringsvormen zijn met gereguleerde afgifte van het werkzaam bestanddeel methylfenidaat. Deze doseringsvormen van Ritalin hebben een langdurig therapeutisch effect, dat 8 uur duurt.

Vanwege het feit dat Ritalin SR tabs en Ritalin LA caps een langdurig effect hebben, kunnen ze maar één keer per dag worden ingenomen.

Enkelvoudige ochtend dosissen van gereguleerde afgifte vormen van Ritalin helpen om ADHD-symptomen gedurende de dag te controleren. Daarom worden ze aanbevolen voor patiënten bij wie ADHD symptomen het grootst zijn in de ochtend en in de middag in plaats van in de avond.

Merk op dat Ritalin niet het enige geneesmiddel is om ADHD tebehandelen, die de milde CZS stimulant – Methylfenidaat bevat. Patiënten met ADHD hebben de mogelijkheid om Ritalin te kopen of te vervangen door andere methylfenidaat bevattende ADHD geneesmiddelen.

Op de internationale farmaceutische markt, zijn deze ADHD-geneesmiddelen verkrijgbaar onder de merknamen: Adaphen, Xenidate, Equasym, Afyna, Tranquilin, Equasym, Aptensio, Rubifen, Matoride, Artige, Quillivant, Medikid, Attenta, Quasim, Medikinet, Biphentin, Methylpheni Tad, Metadate, Concerta, Methylin, Daytrana.

Voordat u Ritalin online koopt, vergelijkt u best de prijzen van de verschillende ADHD geneesmiddelen die Methylfenidaat bevatten en kiest u het goedkoopste. U moet weten dat veel farmaceutische bedrijven goedkope generieke versies van Ritalin promoten onder de generiek naam methylfenidaat.

Dus bij de keuze van een alternatief voor Ritalin, moet u niet letten op de merknamen van de ADHD geneesmiddelen, maar op de namen van hun werkzaam bestanddeel en de dosering van methylfenidaat in een tablet of capsule.

Voordat u goedkope generieke Ritalin of Ritalin van Novartis koopt in online apotheek, moet u de leveringsvoorwaarden van methylfenidaat bevattende ADHD geneesmiddelen naar de regio waar u woont lezen.

Om voor de kosten van Ritalin online te betalen, kunt u bijna elke vorm van internationale betalingssysteem gebruiken, zoals Visa, MasterCard en PayPal.