Slaappillen kopen zonder voorschrift

Volgens recente studies, wordt elke derde inwoner van de planeet geconfronteerd met slaapproblemen, en meer dan eens. De oorzaken van slapeloosheid zijn onder meer stress, depressie, het nemen van bepaalde geneesmiddelen. Velen denken dat om slapeloosheid te overwinnen het voldoende is om slaapmiddelen te kopen, en dat daarmee het probleem wordt opgelost.

Echter, met de verscheidenheid aan slaapmiddelen en kalmeringsmiddelen is het niet zo eenvoudig om die slaappillen te vinden, die zullen bijdragen tot een sterke en gezonde slaap. Als een persoon reeds meer dan een week lijdt aan slapeloosheid, heeft hij hulp bij het slapen nodig.

Vandaag de dag, bieden apotheken een grote verscheidenheid aan slaapmiddelen en kalmeringsmiddelen aan, die het slaap vatten vergemakkelijken en zorgen voor een gezonde slaap. Als de patiënt niet weet, welke slaappillen hij moet kopen, kan hij het advies van een apotheker vragen, die de voordelen van elk slaapmiddel zal uitleggen.

U moet weten dat alle slaapmiddelen nominaal verdeeld kunnen worden in 2 groepen: OTC-slaapmiddelen en voorgeschreven slaapmiddelen.

OTC-slaappillen

Veel mensen met slapeloosheid kiezen kruidengeneesmiddelen, omdat OTC-slaapmiddelen gekocht kunnen worden zonder een arts te raadplegen, en ze veroorzaken geen ernstige bijwerkingen.

Vanwege het feit dat de kruiden zachte kalmerende eigenschappen hebben, beginnen mensen, meestal, de behandeling van slapeloosheid met natuurlijke remedies. Wanneer de patiënt kruiden slaapmiddelen koopt, moet hij weten dat kruidengeneesmiddelen voor slapeloosheid allergische reacties en bepaalde bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Kenmerkend is dat de actieve ingrediënten in OTC-slaapmiddelen milder zijn dan in slaappillen op voorschrift. Echter, dit betekent niet dat OTC-slaapmiddelen kunnen worden gebruikt door alle mensen, die lijden aan slapeloosheid. Als de patiënt slaappillen wil kopen zonder voorschrift, moet hij zich bewust zijn van de contra-indicaties voor het gebruik en welke bijwerkingen ze kunnen veroorzaken.

Antihistaminica worden vaak gebruikt als slaapmiddelen, die geen afhankelijkheid bevorderen, zelfs niet bij langdurig gebruik. Gemeenschappelijke OTC-slaapmiddelen kunnen stoffen als Diphenhydramine, Doxylaminum of Promethazine bevatten.

Inwoners van Europa, Canada en de Verenigde Staten kunnen OTC-slaapmiddelen kopen onder de merknamen Nytol, Compoz, Sominex, Unisom, Phenergan, ZzzQuil, Alteril, Benadryl.

Slaappillen op voorschrift

Wanneer voorschriftvrije slaappillen niet helpen om, om te gaan met slapeloosheid, wordt de patiënt aangeraden om slaappillen op voorschrift te gebruiken. U moet weten dat het werkingsmechanisme van voorgeschreven slaapmiddelen gebaseerd is op de reductie van excitatie van het centrale zenuwstelsel en diens remming.

Sommige slaapmiddelen worden gebruikt om makkelijker slaap te vatten, terwijl anderen worden gebruikt om te blijven slapen. Moderne slaappillen op voorschrift zijn geneesmiddelen die de volgende hypnotische onderdelen bevatten:

  • Eszopiclone
  • Zaleplon
  • Zolpidem
  • Ramelteon

Inwoners van Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten hebben de mogelijkheid om Zaleplon slaappillen te kopen onder de merknamen Sonata en Zarene. Het behoort tot de groep van kalmerende non-benzodiazepine hypnotica van de pyrazolopyrimidinen klasse en heeft een korte termijn actie (1-5 uur).

Het hypnoticum eszopiclone is beschikbaar voor Australiërs en Amerikanen onder de merknamen Lunesta en Eszopiclone in tabletten met drie doseringen van 1 mg, 2 mg, 3 mg. Lunesta (eszopiclone) beïnvloed de menselijke hersenen en veroorzaakt een kalmerend effect. Gewoonlijk duurt de behandeling met deze geneesmiddelen niet langer dan 2 weken.

In Canada, Nieuw Zeeland, Australië, de Verenigde Staten en een aantal landen in Europa kunnen patiënten die lijden aan slapeloosheid Zolpidem slaappillen kopen onder de merknamen Dormizol, Somidem, Sublinox, Stildem, Ambien, Stilnoxium, Edluar, Stilnoct, Dalparan, Intermezzo.

Eind 2008 keurde de FDA het nieuwe slaapmiddel Zolpidem in de vorm van orale spray goed, die wordt gebruikt als kortdurende behandeling van slapeloosheid, veroorzaakt door problemen met de slaap te vatten.

Het hypnoticum Ramelteon verschilt van de andere slaapmiddelen door het feit dat deze het centrale zenuwstelsel niet remt, maar werkt op de slaap/waak cyclus. In de VS apotheken, is Ramelteon beschikbaar voor consumenten onder de merknaam Rozerem.

Mensen in andere landen, die Rozerem slaappillen willen kopen, kunnen de medicatie online bestellen. Rozerem slaapmiddelen zijn niet verslavend en kunnen lang worden gebruikt door patiënten.

Ondanks het feit dat de beste slaappillen een goede nachtrust promoten, moet het gebruik van slaappillen voldoen aan de gebruiksaanwijzingen in de bijsluiter van slaappillen. Het negeren van de gebruiksaanwijzingen kan bijdragen aan bijwerkingen.

De meest voorkomende bijwerkingen van slaapmiddelen zijn buikpijn, misselijkheid, duizeligheid, koude/griep, slaperigheid en hoofdpijn.

Wanneer een patiënt snel slaappillen wil kopen, kan hij online hypnotica bestellen. Het kopen van slaappillen online kan patiënten tijd en geld besparen.