Reductil

Als de overmatige eetlust en de overvoeding maken het niet mogelijk voor u om af te vallen en uw gewicht te beheersen, kunt u Reductil kopen, om de situatie tegen te gaan.

Reductil is een eetlustremmend medicijn, dat het gevoel van verzadiging verhoogt en helpt dus de zwaarlijvigheid te bestrijden. Het werkzame bestanddeel van het geneesmiddel is het psychotrope stof Sibutramine.

De werking van Reductil is gebaseerd op het selectief blokkeren van de heropname van de neurotransmitter serotonine en noradrenaline. In mindere mate verhindert het geneesmiddel de aanval van de neurotransmitter dopamine.

Het gebruik van Reductil versnelt het ontstaan ​​van verzadiging en zelfs verlengt die. Dit leidt tot een afname van de eetlust en helpt men, om met minder voedsel rond te komen.

Tegelijkertijd verhoogt dit anorectisch middel het energieverbruik door het stimuleren van thermogenese door activering van β3-adrenoceptor. Als gevolg hiervan, lukt het de dikke man, om zijn eetlust en de hoeveelheid van het gegeten voedsel te beheersen, wat aanleiding geeft tot het effectief verminderen van het lichaamsgewicht.

Reductil behoort tot krachtige medicijnen en kan de mentale toestand van een persoon veranderen. Het is opgemerkt dat het gebruik van die bereiding een milde euforie, een gevoel van geluk en lichtheid kan veroorzaken.

Om Reductil te kopen, moet een zwaarlijvig persoon eerst zijn arts raadplegen, een onderzoek ondergaan en een recept verkrijgen. Het farmabedrijf Abbott heeft het recht, om dit anorectische geneesmiddelen naar de Nederlandse markt te leveren.

Reductil is voor zwaarlijvige Nederlanders verkrijgbaar in de vorm van orale vaste capsules in twee doseringen: 10 en 15 mg. De capsules zitten in blisterverpakkingen van 14 stuks. Elke karton van Reductil bevat 28 capsules.

Reductil wordt toegepast in de uitgebreide behandeling van patiënten met overgewicht bij alimentaire obesitas met een lichaamsgewicht-index van 30 kg/m2 of meer. Het geneesmiddel kan worden toegepast bij patiënten met een lagere lichaamsgewicht-index in aanwezigheid van risicofactoren zoals hyperlipidemie en type 2 diabetes.

Voordat u Reductil koopt, raadpleeg dan uw arts over de initiële dosering. Het eetlustremmende geneesmiddel begint gewoon geleidelijk te werken, en het maximale effect daarvan ontwikkelt zich binnen de eerste drie maanden van toepassing.

De initiële dosering bedraagt gewoon een capsule Reductil 10 mg per dag. Als na de toepassing van deze dosis gedurende een maand is het gelukt, het lichaamsgewicht niet aanzienlijke te verminderen (minder dan 2 kg), de dosis wordt verhoogd mits de tolerantie goed is.

De volgende 4 tot 6 weken neemt de patiënt een capsule Reductil 15 mg per dag in. Als gedurende twee of drie maanden een ​​zwaarlijvig persoon niet kan afvallen met ten minste 5% van zijn oorspronkelijke lichaamsgewicht, wordt de toediening van het eetlustremmende geneesmiddel stopgezet.

De aanbevolen duur van de behandeling is niet meer dan 2 jaar, omdat er geen gegevens bestaat over de werkzaamheid en veiligheid van een meer langdurig gebruik van Reductil. Soms is het mogelijk om het geneesmiddel over een langere tijd toe te dienen, maar deze beslissing moet worden gemaakt door de arts.

Als u de beslissing heeft genomen, Reductil te kopen en de behandeling voort te zetten zonder eerst een arts te raadplegen, loopt u een ernstige risico voor uw gezondheid en bent gevaarlijk bezig.

Reductil beïnvloed de hersenen, en daardoor het hele lichaam. De persoon welke dit eetlustremmende geneesmiddel inneemt, verliest lang de eetlust en de honger, wat voor de meeste mensen een pluspunt is.

Maar daarmee verhoogt zich drastisch de bloeddruk, ademhalingsfrequentie, hartslag, lichaamstemperatuur. Er kunnen zich depressie, slapeloosheid en angst ontwikkelen.

Reductil dient met voorzicht worden toegepast bij de lichte of matige lever- en de nierenaandoeningen. Op de dosering periode, is het raadzaam om alcoholgebruik te beperken, aangezien een dergelijke combinatie onvoorspelbare resultaten kan veroorzaken.

Als u Reductil zonder toezicht van een arts blijft innemen, moet u weten dat het medicijn niet mag worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen om de eetlust te onderdrukken.

Bij gelijktijdige toepassing van Reductil met de iso-enzym CYP3A4-remmers (erytromycine, ketoconazol), verhoogt zich het niveau van Sibutramine in plasma, waarbij het QT-interval verlengt.

Vandaag kunnen de Nederlanders Reductil niet kopen, het medicijn is in de detailhandel apotheken niet beschikbaar. In 2010 kondigde het Europees Geneesmiddelen Agentschap de schorsing van de afgifte van vergunningen voor het in de handel brengen van geneesmiddelen die Sibutramine bevatten.

Deze beslissing is gebaseerd op de gegevens van SCOUT (Sibutramine Cardiovascular Outcome Trial) onderzoek, uitgevoerd in de Verenigde Staten. Zoals blijkt uit de resultaten, verhogen de Sibutramine bevattende geneesmiddelen (met inbegrip van Reductil) het risico op hart- en vaatziekten.

De studie toonde aan dat het risico van het gebruik van deze geneesmiddelen de voordelen opheffen. Met het oog hierop, heeft men de verkoop van Reductil of andere geneesmiddelen die Sibutramine bevatten, verboden.

Het zij echter erop gewezen dat u vandaag toch Reductil kunt kopen in sommige online apotheken die spierversterkende en afvalmiddelen verkopen. Men moet weten dat de drug alleen in die gevallen werkt wanneer de oorzaak van overgewicht de overvoeding is. Als u stofwisselingstoornissen heeft, of obesitas met hormonale stoornissen geassocieerd is, zal dan Reductil u waarschijnlijk niet helpen. U gaat extra kilo´s blijven krijgen.In dit verband, voordat u Reductil koopt, dient u een ​​arts raadplegen.