Online kopen Lactulose

Lactulose

Stress, medicijnen, gebrek aan conditietraining, deficiëntie van voedingsvezels, ongezonde voeding en onvoldoende vochtinname worden vaak de oorzaak van de traagheid van de darmen. Het resultaat is een delicaat, maar een vaak voorkomend probleem, en namelijk constipatie.

Vandaag kunt u Lactulose kopen om, de negatieve effecten van de traagheid van je darmen snel tegen te gaan. Na de inname van Lactulose, gebeurt het stabiele laxerende effect slechts in enkele uren.

Als u echt het ongemak voelt en de darmen schoon wilt te maken, kunt u van Lactulose gebruik maken:

 • De toename van het watergehalte in de darmen om de ontlasting te verzachten.
 • Een stimulatie van darmperistaltiek om de inhoud ervan te bewegen.
 • Het creëren van een voedingsbodem voor de groei van de bacteriële darmflora.
 • De afwezigheid van toxiciteit, zelfs bij hoge doseringen.

Lactulose is niet alleen een effectief, maar ook een van de veiligste laxeermiddelen. Dit is te wijten aan het feit dat laxeermiddelen door het lichaam niet wordt geabsorbeerd. Het werkt lokaal in de darm.

Dankzij het feit dat de Lactulose niet in het bloed wordt opgenomen en niet giftig is, is dit laxeermiddel aan kinderen ouder dan 1 maand en aan zwangere en zogende vrouwen voorgeschreven. Het geneesmiddel kan veilig voor een lange periode worden gebruikt zonder voor bijwerkingen bang te zijn.

Als u de darmfunctie wilt herstellen, kunt u Lactulose in Kruidvat, Etos of lokale apotheek kopen. Hoe eerder u begint, het laxeermiddel in te nemen, des te sneller het positieve effect op de darmfunctie en stoelgang zal worden gecreëerd.

Voor de behandeling van constipatie wordt Lactulose stroop 670 mg/ml toegediend. De stroop is verkrijgbaar in plastic of glazen flessen van 100 tot 1000 ml. De verpakking kan tezamen met stoop een maatbekertje met een schaal bevatten.

Lactulose wordt 1-3 keer daags ingenomen. De stroop wordt gemakkelijk ingeslikt daarom is het niet nodig, om hem met water te op te drinken. Niettemin, dient u tijdens een constipatie veel water te drinken. Lactulose gecombineerd met het drinken van 6-8 glazen water per dag, zal het optimale laxerende effect opleveren.

De initiële dosis van Lactulose bedraagt:

 • Volwassenen en adolescenten ouder dan 14 jaar – 15 tot 45 ml
 • Kinderen van 7 tot 14 jaar oud – 15 ml
 • Kinderen van 1 tot 6 jaar oud – 5 tot 10 ml
 • Kinderen ouder dan 1 maand – 5 ml

Nadat het lichaam zijn vermogen om van de afvalstoffen te ontdoen, gedeeltelijk herstelt, dient u de dagelijkse dosis van Lactulose 1,5 tot tweevoud verlagen. De ondersteunende dosis zal de ontlasting blijven verzachten en helpen, om de darminhoud te bewegen.

Als u Lactulose stroop wilt kopen, kunt u zeker zijn dat u een veilig geneesmiddel verkrijgt dat een snel en stabiel laxerend effect geeft. Het medicijn werkt lokaal in de darm en heeft geen invloed op andere systemen van het lichaam.

Lactulose kan bijwerkingen veroorzaken, maar ze bemoeien niet de behandeling van constipaties. De bijwerkingen (opgeblazen gevoel en ongemak in de maag) kunnen in de eerste paar dagen van het toedienen van Lactulose stroop verschijnen, maar verdwijnen snel van zichzelf.

Met inachtneming van de aanbevelingen ten opzichte van het gebruik, is het opgeblazen gevoel bijna de enige bijwerking van Lactulose. Een overschrijding van de aanbevolen dosering leidt tot een sterke toename van het watergehalte in de darm. Als gevolg hiervan zal de frequentie van de stoelgang toenemen en kan diarree ontwikkelen.

De hoge rendement en de afwezigheid van ernstige bijwerkingen maken dit geneesmiddel het laxeermiddel van de eerste keuze, dat gebruikt wordt bij de behandeling van constipatie.

Lactulose is een opgevraagd en populair laxeermiddel, en wordt dus door een ​​groot aantal van farmabedrijven geproduceerd, bijvoorbeeld:

 • Teva
 • Alliance
 • Abbott
 • Tiofarma
 • Actavis
 • Apotex

U kunt in Nederland Lactulose kopen geleverd door elk van de genoemde farmaceutische bedrijven. Deze medicijnen hebben dezelfde laxerende werking. Het enige belangrijke verschil tussen hen is de prijs.

Farmaceutische bedrijven hebben verschillende kosten voor de productie en marketing van Lactulose. Daarom zijn de kosten van het laxeermiddel bij elk bedrijf anders.

Als een maatschappij (bv, Abbott of Teva) Lactulose voor een lange tijd produceert, leidt dit tot de minimalisatie van de kosten van de productie en marketing. Dankzij het lage niveau van de kosten, kan Lactulose tegen scherpe prijzen worden geleverd. Tegelijkertijd, als de drug goed bekend op de markt is en in de apotheken vaak gekocht wordt, kunnen de fabrikanten de prijs van Lactulose verhogen om de extra winst te krijgen.

Als u de kosten voor de behandeling van constipatie wilt reduceren, kunt u Lactulose online kopen. In de Nederlandse online apotheken kunt u Lactulose van verschillende producenten bestellen. Als u slechts een paar minuten besteed, kunt u Lactulose tegen de laagste prijs kiezen hoeft u het huis niet te verlaten.