Pseudo efedrine kopen

Efedrine

Om de bloeddruk tijdens de chirurgische ingrepen te verhogen, met inbegrip van spinale anesthesie kan men Efedrine kopen.

Sildenafil hoort bij de farmacologische groep namens Sympathicomimetica. Na de toediening van efedrine vindt de excitatie van alfa- en beta-adrenerge receptoren plaats.

Werkend op de varicose verdikkingen van adrenerge vezels, bevordert Efedrine de vrijkomen van noradrenaline neurotransmitter in de synaptische spleet. Als gevolg daarvan, worden de bloedvaten vernauwd, verhoogt zich de bloeddruk, versterkt zich het hart werk.

Bovendien, roert efedrine het centrale zenuwstelsel op, verbetert de toon en samentrekkingen van skeletspieren, verhoogt de prikkelbaarheid van het ademhalingscentrum.

In vergelijking met adrenaline, is de effect van efedrine zwakker. Zoals blijkt, is de werking van het alkaloïde is, maar is tegelijkertijd gekenmerkt door de lange duur. Er wordt aangenomen dat de actie van efedrine 7-10 keer langer dan het effect van adrenaline duurt.

Efedrine wordt naar de Nederlandse markt door een lokaal bedrijf Pharmachemie BV geleverd. Het bedrijf heeft een vergunning voor het sympathicomimeticum in de handel brengen in herfst 1992 gekregen.

De Nederlandse hebben de mogelijkheid, om Efedrine in de vorm van een oplossing voor injectie te kopen, welke 50 mg per ml injectievloeistof efedrinehydrochloride bevat. Het preparaat wordt geleverd in 1 ml glazen ampullen, met 10 ampullen in een verpakking.

Efedrinehydrochloride wordt gebruikt als een stimulerend middel voor het cardiovasculaire systeem. Injectievloeistof efedrine wordt voor spinale anesthesie toegepast voor het voorkomen van de bloeddrukdaling.

Efedrine kan subcutaan, intramusculair, en in sommige gevallen intraveneus worden toegediend. De route van toediening is gewoonlijk afhankelijk van de indicaties. Subcutane injecties van het geneesmiddel worden 30 tot 40 minuten vóór de anesthesie toegediend.

Voor intramusculaire of subcutane injectie wordt 24 tot 50 mg efedrine eenmaal of tweemaal per dag toegediend. Na een scherpe daling van de bloeddruk, is de intraveneuze toediening van het geneesmiddel aanbevolen.

Dit geneesmiddel wordt intraveneus eenmalig met een stroom langzaam toegediend. De patiënt kan 5 tot 25 mg Efedrine worden voorgeschreven. Indien nodig werden de injecties na 5-10 minuten herhaald.

De toediening van het geneesmiddel verlicht spasmen van gladde spieren en vermindert de hoge bloeddruk door een vermindering van de arteriële tonus. Maar niettemin kunnen de therapeutische dosissen van Efedrine voorbijgaande neveneffecten, zoals, bijvoorbeeld, hartkloppingen en een lichte trilling van de ledematen veroorzaken.

Dus voordat u Efedrine koopt, raadpleeg uw arts over wat moet worden gedaan om het risico op ongewenste reacties te verminderen.

Sympathicusblokkade, die onder spinale anesthesie wordt gerealiseerd, kan hypotensie veroorzaken. Dit hypotensie wordt door de intraveneuze toediening van bloeddruk verhogende geneesmiddelen zoals Efedrine tegengaan.

In aanvulling op vaatvernauwing, versnelt Efedrine de hartslag en verhoogt de belasting op het cardiovasculaire systeem. Daarom wordt Efedrine met voorzicht bij patiënten met coronaire hartziekte, pulmonale en arteriële hypertensie toegepast.

Het sympathomimeticus verhoogt het niveau van glucose in het bloed, daarom wordt het voorzichtig voor de behandeling van patiënten met diabetes mellitus toegepast.

Efedrine moet met voorzichtigheid worden toegepast bij alle patiënten die aan benigne prostaathyperplasie, hypothyreoïdie, atherosclerose lijden.

Heeft u een van deze ziekten, en je wilt Efedrine kopen, dient u uw keuze met uw arts te raadplegen. De behandelend arts kan de juiste dosis van het geneesmiddel voorschrijven, rekening houdend met bestaande aandoeningen en de gezondheidstoestand.

Contra-indicaties voor het gebruik Efedrinehydrochloride kan overgevoeligheid voor het geneesmiddel en ziekten zoals ernstige hypertensie, gesloten-kamerhoek glaucoom, angina.

Bij overdosering van Efedrine krijgt de patiënt die bijwerkingen zoals slapeloosheid, duizeligheid, hartkloppingen, misselijkheid, braken, zenuwachtige opwinding. Om de slaapstoornissen te voorkomen, zal Efedrine in de eerste helft van de dag worden toegediend.

Mensen die snel Efedrine willen kopen, kunnen het geneesmiddel in een online apotheek bestellen. De voordelen van het online bestellen van het medicijn zijn niet alleen tijd-, maar ook geldbesparing.

Vele Nederlanders weten dat online apotheken Efedrine voordeliger aanbieden dan in de drogisterijketen. Daarbij, bieden een aantal online apotheken hun klanten een snelle levering service van Efedrine naar het opgegeven adres. Dit maakt het mogelijk, om Efedrine kopen zonder het huis te verlaten.