Cetirizine

Als u het proces van vallen en opstaan wilt overslaan ​en onmiddellijk beginnen de allergieën effectief te behandelen, kies voor Cetirizine. Vandaag kunt u Cetirizine in vele Nederlandse drogisterijen kopen en zich snel van de jeuk, loopneus, niezen en andere allergische symptomen ontdoen.

Cetirizine is een antiallergisch geneesmiddel, dat antihistaminische werking uitoefent. Cetirizine gaat de effecten van histamine – de “belangrijkste boosdoener” van de allergische reacties tegen.

Cetirizine wordt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar oud voorgeschreven tegen:

  • Verlichting van de symptomen van chronische idiopathische urticaria.
  • Verlichting van oculaire en nasale symptomen van seizoensgebonden en het niet-seizoengebonden allergische rhinitis.

Cetirizine oefent een snelle en langdurige anti-histamine effect uit. De bereiding begint pas 30 minuten na orale toediening te werken en blijft gedurende 24 uur of meer actief.

Dankzij de langdurige antihistamine effect, zullen de aanbevolen dosissen van Cetirizine niet heel vaak worden toegediend. Daarom geven de mensen die last hebben van allergieën, de voorkeur aan Cetirizine, en niet antiallergische geneesmiddelen een korte werkingsduur. Bijvoorbeeld, wordt het antihistamine geneesmiddel Acrivastine tot 3 keer per dag ingenomen.

Als u symptomen van allergie heeft gekregen, koop maar Cetirizine in ALDI of andere winkels. U kunt ook Cetirizine online bestellen – en eén van de beste langwerkende anti-allergische bereidingen zal naar het opgegeven adres worden geleverd.

Het gebruik van de dagelijkse dosis cetirizine 10 mg zal de productie van histamine controleren en de symptomen van allergie het verminderen.

  • Kinderen ouder dan 12 en volwassenen dienen een tablet van 10 mg per dag in te nemen.
  • Kinderen van 6 tot 12 jaar oud dienen een halve tablet (5 mg) tweemaal per dag ongeveer op gezette tijden in te nemen.

Cetirizine geneesmiddel wordt uit het plasma van het bloed van kinderen ongeveer 2 keer sneller dan van de volwassenen uitgescheiden. Dit verklaart de verschillen in doseerschema’s voor kinderen en volwassenen.

Cetirizine is een effectieve en eén van de meest gebruikte anti-allergie geneesmiddelen, niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen. Daarom worden Cetirizine tabletten door een aantal van farmaceutische bedrijven geproduceerd.

Cetirizine of een ander antihistaminicum dient eerst te worden goedgekeurd door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), om in Nederlandse apotheken te verschijnen. In de afgelopen 30 jaar zijn er meer dan 20 bedrijven aanvragen bij het CBG voor de goedkeuring van hun medicijnen ingediend.

Vandaag bestaat er een mogelijkheid, om Cetirizine 10 mg tabletten kopen geleverd door:

  • Etos
  • Sandoz
  • Apotex
  • Mylan
  • Aurobindo
  • Eurogenerics

Meestal verschijnt op de verpakking van antihistaminicum medicijnen de naam «Cetirizine» gevolgd door de naam van de fabrikant. Op de verpakking is ook voorzien van de indicatie van de sterkte en het aantal van de tabletten. De verpakkingen bevatten 7 tot 100 tabletten.

Sommige bedrijven willen een concurrentievoordeel ten opzichte van andere bedrijven verkrijgen en de omzet van Cetirizine verhogen. Daarom leveren sommige bedrijven antihistamine geneesmiddelen onder de merknamen.

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen heeft slechts één antiallergische merkengeneesmiddel goedgekeurd die Cetirizine bevat. Dat is Zyrtec van UCB Pharma.

Zyrtec 10 mg tabletten zijn in apotheken al bijna 30 jaar verkrijgbaar en zijn voor de Nederlanders goed bekend. Een allergie is vaak een erfelijke ziekte, en dus Zyrtec wordt vaak door de kinderen, de volwassenen en de ouderen in dezelfde familie gebruikt.

Tegenwoordig geven veel jongeren en volwassenen de voorkeur aan het online winkelen. Bent u een van hen, koop dan maar Cetirizine voordelig online. Kruidvat en andere online retailers bieden de laagste prijzen en leveringsmogelijkheden.

Voordat u Cetirizine online bestelt, denk maar na over het aantal pillen nodig om allergieën te behandelen. De leveringsprijs van één, twee of meer Cetirizine pakketten in Nederland zal hetzelfde zijn. Veel online apotheken bieden gratis verzending voor grote orders.

Het gemak van het bestellen, lage prijzen, anonimiteit en tijdige levering zijn de belangrijkste voordelen van online apotheken.