Stediril – is een lage dosis gecombineerde contraceptieve drug dat er twee soorten bevat van vrouwelijke hormonen levonorgestrel en ethinylestradiol.

In het geval als u op zoek bent naar een effectief anticonceptiemiddel drug, met een hoge mate van betrouwbaarheid, kunt u kiezen Stediril, die zonder recept wordt verkocht op online apotheken.

Een van de grootste Amerikaanse bedrijven Pfizer, de grootste producent van farmaceutische producten in de wereld heeft het recht om Stediril drugs te leveren tegen de Nederland markt.

Stediril is een nieuwe generatie anticonceptiepillen. Gehalte van hormonen in Stediril pillen is zo klein dat dit anticonceptiemiddel bijna geen bijwerkingen.

Stediril – een monofasische oraal anticonceptiemiddel en alle tabletten bevatten dezelfde dosis hormonen. Elke Stediril tablet bevat:

• 30 mcg ethinyloestradiol
• 150 mcg levonorgestrel

Mechanisme van Stediril 30/150 actie is gebaseerd op het vermogen van ethinylestradiol en levonorgestrel remmen van de ovulatie en de eigenschappen van het baarmoederhalsslijm veranderen. Onder invloed van deze twee hormonen, baarmoederhalsslijm viskeus en ondoordringbaar voor sperma.

Onderzoeken hebben aangetoond dat regelmatige inname van Stediril vermindert de symptomen van het premenstrueel syndroom, vermindert de zware bloeden, wat resulteert in verminderde risico van bloedarmoede door ijzertekort.

Langdurig gebruik van Stediril vermindert het risico van hormonale aandoeningen, oncologische aandoeningen (baarmoederkanker, eierstokkanker), en heeft een gunstig effect op de huid.

Als een vrouw regelmatig neemt Stediril op hetzelfde tijdstip van de dag, de betrouwbaarheid ongeveer 99%. Stediril contraceptieve effect kan worden verminderd door gebruik van bepaalde geneesmiddelen (waaronder antibiotica of antischimmelmiddelen) of grote doses alcohol.

Als u besluit om Stediril kopen zonder recept, maar nog nooit gebruikt orale anticonceptiva voordat, moet u weten dat de eerste pil moet worden genomen op de eerste dag van de menstruele cyclus.

In dit geval hoeft u geen extra methoden van anticonceptie te gebruiken. Het gebruik van Stediril kan ook gestart worden met de 3e naar de 5e dag van de menstruatie.

Echter, in deze situatie, contraceptieve werking van Stediril ontwikkelt zich later (na 7 dagen na regelmatig gebruik), zodat het gebruik van condooms of andere anticonceptiva wordt aanbevolen in deze periode.

Eén tablet Stediril wordt genomen 21 dagen tegelijk. Daarom effect van het anticonceptiemiddel is het hoogste. Na de laatste Stediril pil, een 7-daagse break komt waarin de terugtrekking bloeden optreedt.

Bloeden begint meestal op de 2e-3e dag na het gebruik van de laatste tablet en kan uiteindelijk voordat u start met een nieuwe Stediril verpakking. Ongeacht dagen van de menstruatie tijdens de pauze, moet de eerste pil van een nieuwe blister worden genomen op de 8e dag.

Als u besluit om over te schakelen van hormonale patch om Stediril en pillen zonder recept of consult gynaecoloog te kopen, de eerste anticonceptiepil moet worden genomen op dezelfde dag als de pleister is verwijderd.

Contraceptieve effectiviteit van Stediril zeer hoog als de vrouw regelmatig neemt de pillen tegelijk. Overslaan of vertraging in het gebruik van deze pillen kan de efficiëntie van het orale anticonceptiemiddel verminderen.

Indien minder dan 12 uur vanaf het tijdstip waarop de drug te nemen zijn geslaagd, zou een gemiste pil Stediril zo spoedig mogelijk genomen. De contraceptieve werking van het geneesmiddel wordt niet verlaagd, zodat er geen behoefte aan extra bescherming tegen ongewenste zwangerschap.

Als u Stediril kopen zonder recept en het gezicht van een onderwerp als het overslaan van een pil, moet je weten dat een interval tussen pillen inname van meer dan 36 uur vermindert de effectiviteit drug.

• Als u een pil in de eerste week van Stediril gebruik te missen, moet u een gemiste tablet zo snel mogelijk te nemen, zelfs als twee tabletten worden genomen op hetzelfde moment.

Ga dan naar de orale anticonceptiva als normaal. Aanbevolen wordt op werkwijzen extra bescherming gebruiken en skippen van pillen voorkomen gedurende de volgende zeven dagen.

• Als u een Stediril pil op de tweede week van toepassing mist, moet je zo snel mogelijk om de pil te nemen, ook al is het bijna tijd om de geplande tablet in te nemen.

In het geval als Stediril pillen regelmatig en op tijd in de eerste week werden genomen, moeten aanvullende contraceptieve maatregelen niet worden gebruikt.

• Als u vergeet een pil te nemen op tijd in de derde week van het gebruik van Stediril, neem dan de gemiste pil zodra u eraan denkt, zelfs als het zou moeten slechts twee tabletten drinken.

Houd de tabletten zoals gewoonlijk, maar na het einde van de eerste Stediril pakket onmiddellijk (zonder pauze week) start de volgende. Contraceptieve werkzaamheid van Stediril hangt af van hoe strikt u zich houdt aan de aanbevelingen voor de toepassing. Daarom, als u Stediril gekocht zonder recept, leest u de instructies voor het gebruik voor het starten om het te gebruiken.

Hierbij moet men weten dat Stediril helpt om ongewenste zwangerschap te voorkomen, maar biedt geen bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.