Codeïne is een pijnstillend middel dat gebruikt wordt voor de productie van verschillende soorten voorschriftvrije geneesmiddelen en geneesmiddelen op voorschrift. Verschillende doseringsvormen van codeïne zijn goedgekeurd voor de behandeling van diverse ziekten.

Tegenwoordig zijn geneesmiddelen die alleen codeïne bevatten en cocktail geneesmiddelen die codeïne in combinatie met andere werkzame bestanddelen bevatten verkrijgbaar in de detailhandel. Codeïne-bevattende geneesmiddelen worden verkocht in de apotheek onder verschillende handelsmerken.

Als u wilt codeïne kopen, maar u weet niet onder welke handelsnaam het wordt verkocht in uw regio, kunt u deze informatie van de behandelend arts krijgen. Als u besluit om online pijnstillers te kopen, stel dan uw vragen over codeïne aan een apotheker van de online apotheek.

Bezoekers van apotheekketens in de stad en bezoekers van online apotheken hebben de mogelijkheid volgende vormen te kopen:

 • Codeïne siroop voor oraal gebruik
 • Codeïne orale oplossing
 • Codeïne bruistabletten
 • Codeïne harde capsules
 • Codeïne oplosbare tabletten
 • Codeïne filmomhulde tabletten
 • Codeïne injecteerbare oplossing

Codeïne is goedgekeurd als een pijnstillend middel in tientallen landen. Zo kunnen potentiële kopers van pijnstillers legaal codeïne kopen in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere landen in de wereld.

Bij het kopen van een pijnstiller in een online apotheek, moet u aandacht besteden aan de actieve ingrediënten die het bevat. Naast codeïne kunnen orale geneesmiddelen volgende werkzame bestanddelen bevatten:

 • Ammoniumchloride, Aspirine (acetylsalicylzuur), broomfeniramine, Butalbital, cafeïne, Guaifenesine, Ibuprofen, Methocarbamol, Paracetamol (paracetamol), feniramine, Fenylefrine, Promethazine, Pseudo-efedrine, Triprolidine.

Alvorens codeïne pillen te kopen zonder voorschrift, moet u zich zorgvuldig vertrouwd maken met de indicaties voor het gebruik ervan. Codeïne heeft immers een pijnstillend, antitussief en anti-diarree effect. Daarom kan het worden gebruikt om verschillende ziektes te behandelen.

Injecteerbare en orale codeïne kan worden gebruikt voor het verlichten van hoofdpijn, tandpijn (kiespijn), migraine, neuralgie, keelpijn, reumatische pijn, ischias, spierpijn, pijn bij verrekkingen en verstuikingen, rugpijn, lage rugpijn, fibrositis of dysmenorroe.

In het Verenigd Koninkrijk zijn codeïne tabletten goedgekeurd voor de behandeling van diarree bij volwassenen. Codeïne siroop kan echter worden gebruikt voor de tijdelijke verlichting van pijn en hoest bij griep, verkoudheid, koorts of allergie. Naast het codeïne antihoestmiddel, bevat hoestsiroop vaak het sedatieve antibraakmiddel Promethazine.

Als u codeïne wilt kopen (met of zonder Promethazine), maar een anti-diarree, antihoestmiddel of pijnstiller met codeïne is erg duur in de regio waar u woont, kunt u goedkope codeïne vinden in de online apotheek.

Bij het selecteren van codeïne-bevattende geneesmiddelen, moet u aandacht besteden aan hun handelsmerk, toedieningsvorm, prijs, hoeveelheid en dosering van de werkzame bestanddelen.

Op de internationale farmaceutische markt, is codeïne beschikbaar onder honderden verschillende merken, waaronder:

 • Tremix, Tylenol, Fiorinal, Synalgos-DC, Tuzistra XE, Triacin-C, Co-Codamol, Codipar, Codis, Copaz, Co-Codaprin, Galcodine Linctus, Kapake, Manseldem, Migraleve, Natterman, Nurofen Plus, Olbas powerful, Panadol, Paracodol, Propain Plus, Pulmo Bailly, Renlaucol, Solpadeine Max, Solpadol, Cupanol-Co, Syndol, Tylex, Ultramol, Uniflu, Veganin, Zapain, Atasol, Calmylin, Coactifed, Covan, Dimetapp-C, Exdol, Fiorinal, Mersyndol, Methoxisal, Procet, Robaxacet, Robaxisal, Robitussin, Triatec, Spasmhalt.

De goedkoopste codeïne wordt geproduceerd in India en geëxporteerd naar bijna alle landen in de wereld. Bezoekers van online apotheken kunnen in slechts een paar minuten codeïne van Indiase farmaceutische bedrijven kopen zonder voorschrift.

Verschillende doses van codeïne kunnen worden voorgeschreven voor een pijnstillende therapie.

 • Geneesmiddelen met alleen codeïne worden niet voorgeschreven voor kinderen onder de 12 jaar.
 • Codeïne pijnstillende dosissen voor kinderen boven de 12 jaar en volwassenen variëren tussen de 15 en 240 mg per dag.
 • De maximale enkelvoudige dosis van codeïne voor tieners en volwassenen mag niet meer dan 60 mg bedragen.

Alvorens codeïne online te kopen, kunt u vragen stellen over het doseringsschema van deze pijnstiller per telefoon of e-mail.