NuvaRing is een gecombineerd hormonaal anticonceptiemiddel, dat een aantal voordelen biedt ten opzichte van andere vormen van hormonale anticonceptiemiddelen. In deze recensie, kunt u wat beknopte informatie vinden over de voor- en nadelen van NuvaRing anticonceptie.

Het belangrijkste voordeel van NuvaRing ten opzichte van andere hormonale anticonceptie is dat dit geneesmiddel een langdurige contraceptieve werking kent.

In tegenstelling tot de pil die dagelijks moeten worden genomen, wordt NuvaRing maar eenmaal per maand gebruikt.

Als u een lange-termijn anticonceptie nodig hebt, kunt u NuvaRing online kopen in de Verenigde Staten en in andere landen van de wereld (zoals Oostenrijk, Finland, Duitsland, Hongarije, Estland, Italië, Zwitserland, Spanje en Nederland).

NuvaRing wordt in de online apotheek verkocht zonder voorschrift, dus kunt u dit hormonale anticonceptie nu bestellen in slechts 3-4 minuten. Als u besluit om NuvaRing te kopen, maar u heeft nog nooit een hormonaal anticonceptiemiddel gebruikt, zorg er dan voor dat u geen contra-indicaties heeft op NuvaRing.

NuvaRing is gemaakt in de vorm van een elastische vaginale ring en bevat:

  • het progestageen hormoon – Etonogestrel
  • het oestrogeen hormoon – Ethinylestradiol

NuvaRing vaginale ring (etonogestrel en ethinylestradiol) kan niet worden gebruikt bij vrouwen die allergisch zijn voor synthetische versies van steroïde hormonen en vrouwen met cardiovasculaire aandoeningen en hormoonafhankelijke tumoren.

Dit is geen volledige lijst van contra-indicaties voor het gebruik van NuvaRing. Voor meer informatie over de ziektes en aandoeningen waarbij NuvaRing gecontra-indiceerd is, stelt u uw vragen een apotheker van de online apotheek.

Weet dat NuvaRing niet het enige geneesmiddel is dat een verlengde contraceptieve werking biedt. Hormonale implantaten om zwangerschap te voorkomen hebben een ongelooflijk lange contraceptieve werking, die drie tot vijf jaar reikt.

Het voordeel van NuvaRing ten opzichte van hormonale implantaten is dat een vrouw deze vaginale ring zelf kan plaatsen en de hormonale anticonceptie elke gewenste dag kan staken. Dus het kopen van NuvaRing, is het niet nodig om tijd te besteden aan het bezoeken van een kliniek en te betalen voor bijkomende medische diensten.

Als u NuvaRing wilt kopen zonder verzekering, maar dit anticonceptiemiddel is erg duur in uw regio, kunt u goedkope NuvaRing vaginale ringen (Etonogestrel; Ethinylestradiol) bestellen in de online apotheek.

U moet weten dat vaginale ringen om zwangerschap te voorkomen worden verkocht onder verschillende merknamen (bijv Circlet). Dus, voordat u NuvaRing online koopt, vergelijkt u best de prijzen van verschillende vaginale anticonceptie en bestelt u de goedkoopste.

De NuvaRing vaginale ring is één van de meest efficiënte, betrouwbare en veilige hormonale contraceptiva die beschikbaar is op de moderne farmaceutische markt.

NuvaRing is vele malen efficiënter dan koper bevattende implantaten en tien keer effectiever dan de minipil en de gecombineerde pil. De enige methode van anticonceptie, die zo efficiënt is als de NuvaRing is de sterilisatie van de vrouw.

Echter, in tegenstelling tot sterilisatie, wat een onomkeerbare onvruchtbaarheid inhoudt, zijn NuvaRing vaginale ringen veilig voor de vrouwelijke reproductieve functie. Daarom, na de stopzetting van het gebruik van NuvaRing, is de mogelijkheid om zwanger te worden en een kind te baren volledig hersteld.