Monuril kopen zonder recept

Monuril is een merknaam van breed-spectrum antibioticum Fosfomycin, dat wordt gebruikt voor urineweginfecties. Inwoners van Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Nederland en andere Europese landen kunnen Monuril kopen in de apotheek op voorschrift, aangezien Fosfomycin een gecontroleerd geneesmiddel is.

Monuril (Fosfomycin) heeft bacteriedodende activiteit en wordt gebruikt voor de behandeling van:

  • acute bacteriële cystitis
  • niet-specifieke bacteriële urethritis
  • postoperatieve infecties van de urinewegen

De antibiotica Monuril wordt in Europa op de markt gebracht in de vorm van korrels voor orale oplossing in een zakje. Elk Monuril sachet kan Fosfomycin 2000 mg (overeenkomend met 2 g) of Fosfomycin 3000 mg (overeenkomend met 3 g) bevatten.

Voor het kopen van Monuril worden patiënten geadviseerd om zorgvuldig de gebruiksaanwijzingen en de dosering van de antibiotica Monuril te lezen.

In de regel wordt de inhoud van 1 sachet Monuril verdund in 1/3 kopje water en wordt het 1 keer per dag op een lege maag (2-3 uur na de maaltijd) ingenomen. De dagelijkse enkelvoudige Monuril dosis wordt individueel aangepast, rekening houdend met het stadium van het ontstekingsproces.

Gewoonlijk wordt volwassen patiënten aangeraden om 1 Monuril 3 g sachet per dag te nemen. Patiënten, die Monuril willen kopen, moeten zich ervan bewust zijn dat de werkzaamheid en veiligheid van Monuril bij kinderen jonger dan 12 jaar niet werd vastgesteld.

Tegelijkertijd kan het gebruik van Monuril bij kinderen jonger dan 12 jaar gerechtvaardigd zijn in gevallen waar de verwachte voordelen opwegen tegen het potentiële risico.

Voor jongeren van 12 tot 18 jaar, is de aanbevolen eenmalige dosis van Monuril 1 sachet van 2 g per dag. De duur van de behandeling is 1 dag. Bij recidiverende urineweginfecties, kan de patiënt een ander sachet Monuril 2 g nemen na 24 uur.

Er zijn zeer weinig gegevens over het gebruik van Monuril (Fosfomycin) door zwangere vrouwen. Daarom raden experts om geen antibiotica te gebruiken, als men Monuril gebruikt tijdens de zwangerschap.

Klinische gegevens hebben aangetoond dat Fosfomycin wordt uitgescheiden in de moedermelk. Daarom, om te grote invloed op het kind te voorkomen, worden vrouwen aangeraden om te stoppen met borstvoeding.

Het gebruik van geneesmiddelen kan bijwerkingen veroorzaken voor de patiënt en Monuril antibioticum vormt hier geen uitzondering op. Als de patiënt besloten heeft om Monuril te kopen en te beginnen met de behandeling, hij moet zeker weten welke bijwerkingen Monuril veroorzaakt.

Volgens veel recensies van patiënten heeft Monuril een hoge therapeutische werking en wordt het goed verdragen, zonder ernstige bijwerkingen. Voorkomende bijwerkingen, gemeld door patiënten, zijn hoofdpijn, duizeligheid, dyspepsie en vulvovaginitis.

Bij overdosering, kunnen patiënten een metaalachtige smaak in de mond, vestibulair verlies, slechthorendheid ervaren. Behandeling van overdosering moet symptomatisch gebeuren met het gebruik van grote hoeveelheden vloeistof, die bijdragen tot de urinaire eliminatie van het geneesmiddel.

Patiënten, die niet in staat zijn om Monuril te kopen in de stad, kunnen Monuril online bestellen of generieke Monuril kopen. Patiënten die in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Duitsland en Italië wonen kunnen online generieke Monuril kopen, welke verkocht wordt onder merknamen, zoals Fomicyt, Infectofos, Monurol, Danifos, Fosfomicina.

Potentiële kopers moeten zich ervan bewust dat Monuril beschikbaar is tegen een lage prijs in online apotheken. Bovendien kan de consument advies over het gebruik van Monuril alsook antwoorden op hun vragen krijgen in de online apotheek.