Naproxen accord zonder recept

Naproxen is een geneesmiddel dat gebruikt als analgetische en antipyretische. Het geneesmiddel zal onmisbaar bij het wegwerken van de pijn symptomen, veroorzaakt als gevolg van blessures en verstuikingen. Producten die Naproxen kan worden gekocht in Nederland zonder recept verkrijgbaar.

De meest voorkomende vorm van Naproxen release tabletten, maar u kunt ook kopen Naproxen capsules en zetpillen in Nederland. De drug heeft een breed scala van toepassingen:

• afschaffing van de pijnklachten, veroorzaakt als gevolg van verwondingen en kneuzingen;
• behandeling van pijn, veroorzaakt door ernstige aandoeningen van het bewegingsapparaat – artritis, artrose, enz .;
• verminderen ontstekingsreacties op het gebied van verwondingen en verstuikingen;
• het verwijderen van verhoogde temperatuur in verkoudheid en koorts.

Naproxen is een lid van de klasse geneesmiddelen genaamd “steroïdale anti-inflammatoire” (NSAID). De werking van het geneesmiddel is gericht op de remming van enzymen, welke bronnen van pijn. Naproxen tabletten, capsules of zetpillen worden snel geabsorbeerd in het maagdarmkanaal en zorgen voor een snel analgetisch effect.

Eén of twee Naproxen tabletten van 220 mg per dag zijn voldoende voor het elimineren van milde tot matige pijn. Een enkele dosis van twee Naproxen tabletten dienen tijdens een episode van acute pijn.

Verminderen van pijn symptomen, veroorzaakt door dergelijke ernstige ziekten, zoals reumatoïde artritis of osteoartritis, vereist de inname van naproxen 750 mg per dag. NSAID dagelijkse dosis moet worden verdeeld in twee innamen. Indien nodig kan de dagelijkse dosis Naproxen worden verhoogd tot 1000 mg, of vice versa verlaagd tot 500 mg.

Het gebruik van Naproxen capsules of zetpillen is niet veel verschillend van de tabletten. Het enige verschil is dat de zetpillen rectaal worden toegediend. All-Naproxen bevattende producten worden gebruikt door kinderen en 6 jaar, evenals patiënten ouder dan 65 jaar.

Naproxen kunnen worden gebruikt bij vrouwen om menstruatiepijn te verlichten. Speciaal voor deze doeleinden, kunt u kopen in Nederland de drug Aleve Feminax zonder voorschrift, elke tablet die bevat 275 mg van Naproxen. Voor menstruatiepijn symptomen relief moeten vrouwen twee Naproxen tabletten aan het begin van de menstruatiecyclus, gevolgd door een pas de pijnklachten verdwijnen.

Het belangrijkste obstakel voor de benoeming van Naproxen is het risico op het ontwikkelen van het maag-darmkanaal ziekten. Echter, in Nederland, kunt u kopen over de toonbank drug genaamd VIMOVO, die NSAID Naproxen en een protonpompremmer (PPI) esomeprazol combineert. Combinatie van naproxen en esomeprazol maakt minimale kans op problemen met het maagdarmkanaal.

Bij het gebruik van VIMOVO, de werkzame bestanddelen perfect met elkaar omgaan: Naproxen elimineert pijnklachten en esomeprazol voorkomt verhoogde zuurgraad van de maag.

Naproxen voldoet aan alle eisen van een hoge kwaliteit en effectieve NSAID:

• het een sterke analgetische, antipyretische en anti-inflammatoire werking;
• het heeft een goede verdraagbaarheid en snelle verwijdering uit het lichaam;
• Het kan stoppen pijn en ontsteking, ongeacht de oorsprong en kenmerken.

Naproxen is een van de meest effectieve en veilige NSAIDs. Wanneer behoorlijk en in overeenstemming met alle aanbevelingen voor gebruik gebruikt, Naproxen heeft vrijwel geen bijwerkingen. Echter, veel patiënten maken veel fouten bij het gebruik van Naproxen:

• ongerechtvaardigde stijging van Naproxen doses in niet sterk pijnen;
• gelijktijdig gebruik van naproxen met andere NSAIDs voor het verhogen van de pijnstillende werking;
• Naproxen toepassing voor de behandeling van een bepaalde ziekte, zoals osteoporose, en niet pijnlijke symptomen veroorzaakt door de ziekte;
• Naproxen afspraak risicofactoren, zoals het maagdarmkanaal aandoeningen.

Naproxen was niet de eerste NSAID gebruikt als een middel van het wegwerken van de pijnlijke symptomen. De eerste tabletformulering NSAID verscheen in het begin van de twintigste eeuw, de alom tegenwoordig bekend aspirine.

De eerste Naproxen-gebaseerde NSAID verscheen als een voorgeschreven medicijn in 1976. Vier jaar later, Anaprox drug op de markt, het werkzame bestanddeel daarvan was Naproxen met natriumzout – Naproxennatrium. Vandaag, namelijk Naproxennatrium is het werkzame bestanddeel van de meeste NSAIDs.

In Nederland kan Naproxen worden gekocht zonder voorschrift sinds 1998. In aanvulling op de generieke naam, Nederlandse apotheken en online apotheken zoals drugs, zoals Aleve Classic, Etos, Kruidvat, Leidapharm, Naproxavi en Prazona.

Het aandeel van Naproxen in de wereldwijde farmaceutische markt is 9% van de verkoop van alle NSAID’s. In Nederland is de verhouding 17% van alle NSAID’s. Met ingang van 2014 zijn in totaal ongeveer 590 000 recepten voor het gebruik van Naproxen uitgegeven in Nederland, waardoor het zo dicht mogelijk bij de top tien van meest voorgeschreven medicijnen te krijgen.