Veel mensen hebben rugpijn en spierpijn ten gevolge van problemen met de wervelkolom, trauma, tumors en aandoeningen van het zenuwstelsel. Verschillende behandelingsmethoden kunnen worden gebruikt bij dergelijke symptomen, zoals een medicamenteuze behandeling met het geneesmiddel Baclofen.

Baclofen wordt vaak gebruikt bij diverse pathologieën van het ruggenmerg, zoals multiple sclerose. Dit geneesmiddel kan ook worden gebruikt om de symptomen van andere aandoeningen te verminderen, veel mensen die Baclofen willen kopen, stellen vaak vragen, zoals:

  • Wat is Baclofen?
  • Hoe Baclofen gebruiken?
  • Hoe beïnvloed Baclofen het centrale zenuwstelsel?
  • Waar kan men goedkope Baclofen kopen?

Dit medicijn heeft een ontspannend en krampstillend effect. Klinische studies hebben aangetoond dat Baclofen veilig en effectief is, en het kan dus niet enkel worden voorgeschreven voor volwassenen, maar ook voor kinderen bij omstandigheden, zoals, bijvoorbeeld, hersenverlamming.

Het vaststellen van de oorzaak van de ziekte is vereist voordat u start met Baclofen. Afhankelijk van de ernst van de symptomen, leeftijd en ziekte, kan de patiënt één van de Baclofen farmaceutische vormen en doseringsregimes worden voorgeschreven.

Baclofen Tabletten

Baclofen wordt meestal geleverd in de vorm van tabletten voor orale toediening. In de VS, kunt u Baclofen pillen kopen van Sun (India) en verschillende Amerikaanse farmaceutische bedrijven, bijvoorbeeld, Northstar Healthcare, Mylan en Impax.

In de Verenigde Staten en Canada, zijn enkel Baclofen tabletten van 10 mg en 20 mg beschikbaar voor verkoop. In andere landen over de hele wereld, bijvoorbeeld, Nederland, kunt u Baclofen 25 mg tabletten van Teva, Mylan en Sandoz kopen.

De initiële aanbevolen dosering voor volwassenen is Baclofen 5 mg, 3 maal per dag. Om de drie dagen, moet de dosering worden verhoogd met 5 mg. Het bevredigend onder controle houden van symptomen wordt meestal bereikt door het drie maal per dag innemen van Baclofen 20 mg.

Ouderen en patiënten met nierinsufficiëntie kunnen gevoeliger zijn voor de bijwerkingen, vooral in de beginfase van het Baclofen gebruik. Doseringsinterval elongatie kan in dit geval aanbevolen zijn.

Behandeling van kinderen moet beginnen met zeer lage dosissen. De maximale dosering voor kinderen jonger dan 8 jaar mag niet meer dan 40 mg per dag zijn. Het wordt aanbevolen om de orale oplossing van Baclofen te kopen voor een meer nauwkeurige dosering.

Baclofen 10 mg en 20 mg tabletten hebben een breuklijn, waarmee u het tablet in twee gelijke dosissen kan verdelen. Als u de kosten van de behandeling wenst te verminderen, kunt u Baclofen 20 mg pillen kopen en ze verdelen in de vereiste dosissen.

Baclofen inspuitingen

Deze farmaceutische vorm wordt aangeraden, wanneer een ruggenmergletsel of een letsel van cerebrale oorsprong niet met succes behandeld kan worden met een standaardbehandeling. Het geneesmiddel kan worden toegediend via een inspuiting, katheter of een implanteerbare pomp voor continue afgifte.

De Baclofen oplossing wordt in verschillende concentraties van 0,05 mg/ml, 0,5 mg/ml, 1 mg/ml of 2 mg/ml gebruikt om het gewenste therapeutische effect te bereiken. De dagelijkse dosis is afhankelijk van de te behandelen symptomen en de fysionomie van de patiënt.

Baclofen inspuitingen met de merknamen Gablofen en Lioresal kunnen worden gekocht voor de behandeling van ernstige spasticiteit. De leveranciers van deze geneesmiddelen zijn de farmaceutische bedrijven Mallinckrodt en Medtronic Neuro.

Baclofen inspuitingen kunnen worden toegediend bij kinderen ouder dan 4 jaar. De initiële lumbaalpunctie dosis voor kinderen wordt individueel toegewezen en wordt bepaald door het lichaamsgewicht.

Baclofen prijs

De behandeling van spierpijn en andere soorten pijn kan van lange duur zijn, zodat de prijs van een Baclofen dosis doorweegt op de totale kosten van de behandeling. De arts is niet verantwoordelijk voor de controle van de kosten van de behandeling, maar u kunt hem raadplegen en kiezen voor een minder dure behandelingsmethode.

U kunt de spierontspanner Baclofen tegen een lage prijs kopen in apotheken van grote ketens. Deze apotheken werken rechtstreeks met fabrikanten, hebben grote verkoopvolumes en bieden daarom lagere prijzen aan dan in de reguliere apotheken. Als je in de Verenigde Staten woont, moet u de prijs van Baclofen eens nakijken in Rite-Aid, Walmart of Walgreens.

Als u op zoek bent naar de beste deals, kunt u Baclofen online kopen. Leveringen aan de VS, Canada, Groot-Brittannië, Australië en Nieuw-Zeeland kunnen worden uitgevoerd binnen 1-7 dagen. Als u in een ander land woont, kan de levertijd oplopen tot 2 weken.