Melatonine kopen zonder recept

Als je slaap proces een echt probleem is geworden, probeer Melatonine gebruiken. Vandaag kunt u Melatonine kopen zonder een recept en snel weer een gezonde slaap.

Melatonine is opgenomen in een groep van geneesmiddelen bekend als Psycholeptica. Melatonine regelt circadiane ritmes, synchroniseert slaap-waak cyclus, heeft een kalmerend effect en verbetert de slaap vallen.

Opgemerkt wordt dat uit biologisch oogpunt Melatonine is een hormoon dat van nature in de hersenen (de pijnappelklier).

• Wanneer Melatonine stijgt, mensen worden slaperig en hebben de wens om zo snel mogelijk naar bed gaan.
• Als Melatonine laag is, de persoon die het moeilijk vindt om te vallen slaap.
• Als Melatonine niveau aanzienlijk is verminderd tijdens de slaap, de persoon wakker wordt.

Tijdens het vallen van de avond, de pijnappelklier verhoogt afscheiding van Melatonine. Blootstelling aan kunstlicht na zonsondergang onderdrukt de productie van dit hormoon, wat resulteert in verslechtering van de kwaliteit van de slaap.

Als de pijnappelklier produceert onvoldoende hoeveelheid hormonen slapen normaliseren, kan Melatonine in de vorm van tabletten worden gebruikt. Natural Melatonine en Melatonine in tabletten hebben dezelfde kalmerend effect op mensen.

Vandaag de dag wordt Melatonine psycholeptic gebruikt om te slapen in de volgende subgroepen van patiënten te verbeteren:

• Oude mensen
• Mensen met een verstoorde circadiane ritme
• Kinderen met hyperactiviteit stoornis en andere psychiatrische stoornissen.

In sommige landen van de wereld, indicaties Melatonine verschillen. Bijvoorbeeld, in Nederland kunt u Melatonine 2 mg pillen zonder recept onder de merknaam Circadin. De Nederlandse Beoordeling van Geneesmiddelen heeft goedgekeurd Circadin alleen voor de behandeling van slaapproblemen bij ouderen (ouder dan 55 jaar).

In andere landen van de wereld, Melatonine 1 mg, 2 mg, 3 mg of 5 mg tabletten zijn zonder recept verkrijgbaar. Keuze Melatonine tabletten met de benodigde inhoud van hormonen zal de kwaliteit van de slaap verbeteren zonder negatieve gevolgen voor het lichaam.

Melatonine tabletten langzaam oplossen in de maag en langzaam los het actieve middel. Hierdoor krijgt de hersenen een voldoende hoeveelheid hormonen gezonde slaap.

Melatonine: aanbevelingen voor gebruik

Melatonine tabletten moeten heel doorgeslikt worden met een glas water. De aanbevolen tijd voor Melatonine aanvraag kan variëren van persoon tot persoon, maar meestal varieert van 1 tot 2 uur voor het slapen gaan.

De piekplasmaconcentratie van Melatonine wordt bereikt na 0,75 uur na het nemen van een pil.
Overvloedig voedsel, verbruikt net voor het slapengaan, verhoogt dit tot tot 3 uur.

• Kinderen en adolescenten met een gewicht van minder dan 40 kg moet 1 mg nemen om 3 mg Melatonine voor het slapengaan.
• De aanbevolen dosering voor patiënten met een gewicht van meer dan 40 kg is vanaf 2 mg tot 5 mg Melatonine voor het slapengaan.

verbetering van de slaap wordt waargenomen na de eerste dosis van Melatonine. Normaal gesproken moet de aanbevolen dosis van Melatonine worden verhoogd 7-14 dagen na de start van de behandeling van slaapproblemen.

Nicotine vermindert niveau van Melatonine hormoon, dus het is beter om niet te roken voor het slapen gaan. Alcohol vermindert Melatonine efficiëntie, met name als ze in grote hoeveelheden.

Melatonine: bijwerkingen

Als u wilt Melatonine kopen zonder recept, kunt u er zeker van zijn dat je veilig psycholeptic krijgt. Dagelijkse inname van Melatonine pillen heeft geen ernstige gezondheidsrisico’s opleveren.

Efficiëntie en veiligheid van Melatonine wordt bewezen door verschillende klinische onderzoeken. Hoewel de werking van Melatonine tabletten is identiek aan de werking van hormonen in de hersenen, de kans op bijwerkingen niet volledig worden uitgesloten.

Mensen namen deel aan klinische onderzoeken van Melatonine vaakst klaagden over hoofdpijn, ontsteking van de slijmvliezen van de neus en keel, pijn in de gewrichten en de rug.

Tijdens Melatonine gebruik, kunnen andere bijwerkingen zijn duizeligheid, slaperigheid overdag, slapeloosheid, moeite met poepen, droge mond, buikpijn, huiduitslag, irritatie, overmatig zweten voor het slapen gaan en ’s nachts.

Gewoonlijk Melatonine bijwerkingen zijn gering en van voorbijgaande aard. Als bijwerkingen veroorzaken enig ongemak, kan de aanbevolen dosis van Melatonine worden verlaagd.

Nota bene

Melatonine mag niet worden ingenomen met slaapmiddelen en kalmeringsmiddelen, zelfs met degenen die zonder voorschrift worden verkocht. Melatonine kan worden in combinatie met andere geneesmiddelen na overleg arts.

Als u fluvoxamine (antidepressivum), Cimetidine (een geneesmiddel om maagzuur te verminderen) of oestrogenen (hormonale medicatie), kan een kalmerend effect van Melatonine verhogen.

Meer informatie

Melatonine 1 mg, 2 mg, 3 mg of 5 mg tabletten bieden consistente resultaten voor de slaap te verbeteren en daarom zijn ze worden steeds populairder in de wereld. Mensen steeds meer gebruik Melatonine pillen, en weer snel in slaap vallen en een lange slaap.

Vandaag kunt u Melatonine kopen zonder recept in Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland, Canada, de VS en andere landen. Als u Melatonine niet kunt vinden in het nabijgelegen retail locaties van uw stad of Psycholeptica prijs te hoog is, kunt u goedkope Melatonine online bestellen.

In tegenstelling tot traditionele drogisterijen, online apotheken hebben een kans om Melatonine kopen tegen de laagste wholesale-prijs van biofarmaceutische bedrijven in verschillende landen van de wereld. Maak gebruik van de online apotheek diensten en krijg een hoge kwaliteit Melatonine voor de beste prijs.