Diclofenac kopen zonder recept

Diclofenac is een NSAID, die wordt gebruikt in de geneeskunde voor de behandeling van milde tot matige pijn. In de regel wordt Diclofenac gebruikt om zwellingen, ontstekingen en pijn geassocieerd met reumatoïde ziektes en letsels te behandelen.

Alle potentiële patiënten, die Diclofenac wensen te kopen en willen beginnen met het te gebruiken, moeten de bijsluiter van het anti-inflammatoir geneesmiddel lezen, en de aanbevelingen voor het gebruik van Diclofenac volgen.

De ontstekingsremmer diclofenac werd goedgekeurd door de FDA in 1988 als een geneesmiddel op voorschrift in de Verenigde Staten, hoewel in veel landen Diclofenac beschikbaar is zonder voorschrift. Met als resultaat dat vandaag de dag Diclofenac-bevattende geneesmiddelen de meest gebruikte NSAIDs geworden zijn.

Diclofenac komt op de wereldmarkt voor in verschillende toedieningsvormen. Patiënten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, de Verenigde Staten en Canada kunnen Diclofenac kopen onder de vorm van:

 • gels
 • spray
 • oogdruppels
 • medicinale pleister
 • zetpillen
 • poeder voor orale oplossingen
 • oplossing voor injectie
 • capsules met gereguleerde afgifte
 • Tablet / vertraagde afgifte

Voor u Diclofenac onder de vorm van oogdruppels koopt, moet u weten dat Diclofenac oogdruppels gebruikt worden voor het verlichten van pijn aan de ogen bij letsel of tijdens de postoperatieve periode. Het gebruik van Diclofenac oogdruppels wordt ook aangeraden om de symptomen te verlichten, die geassocieerd worden met seizoensgebonden allergische conjunctivitis.

Voor inwoners van Europese landen, de VS en Australië, zijn Diclofenac oogdruppels beschikbaar in de dosering van 0,1% en de gebruikelijke dosis is één druppel viermaal per dag in het aangetaste oog.

Diclofenac gels worden gebruikt door patiënten om pijn te verlichten en het verminderen ontstekingen bij verwondingen van de spieren en gewrichten bij artrose en tendinitis. Een kleine hoeveelheid van Diclofenac gel wordt toegepast op het pijnlijke of gezwollen gebied en langzaam in de huid gewreven.

Europeanen kunnen Diclofenac gel in aluminium tubes kopen met een dosering van 1%, 1,16%, 2: 32%, 3%. Diclofenac spray is, net zoals de Diclofenac gel een niet-steroïde anti-inflammatoir geneesmiddel.

Diclofenac spray is geïndiceerd voor de verlichting van acute pijn en zwellingen, die kleine en middelgrote gewrichten en het omliggende weefsels aantasten. De gebruikelijke aanbevolen dosis voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar is 4-5 verstuivingen van Diclofenac Spray 3 keer per dag. In apotheken in Australië en het Verenigd Koninkrijk kunnen patiënten Diclofenac spray in glazen flessen kopen met een speciale dispenser van 10 ml, 15 ml en 30 ml anti-inflammatoire oplossing.

Diclofenac medicinale pleister wordt aanbevolen voor de symptomatische behandeling van enkelletsel en epicondylitis bij volwassenen en adolescenten ouder dan 16 jaar. De duur van het medicinale pleister gebruik moet zo kort mogelijk gehouden worden. Voor de symptomatische behandeling van:

 • epicondylitis niet meer dan 14 dagen
 • enkeldistorsie niet meer dan 3 dagen

Patiënten kunnen Diclofenac medicinale pleister in de apotheek kopen zonder advies van een arts. Echter, patiënten dienen altijd een arts te raadplegen, als er geen verbetering optreed na het verstrijken van de aanbevolen gebruiksduur.

Diclofenac poeder voor orale oplossingen in pakketten met een dosis van 50 mg wordt aanbevolen voor de behandeling van migraineaanvallen bij volwassenen. De inhoud van een pakket wordt in 4 eetlepels water verdund en onmiddellijk gebruikt.

Diclofenac zetpillen worden gebruikt om pijn te verlichten en het verminderen van de zwelling bij:

 • reumatische aandoeningen
 • tandheelkundige en kleine chirurgische ingrepen
 • tendinitis, tenosynovitis, bursitis
 • juveniele chronische artritis bij kinderen van 1 tot 12 jaar
 • alle pijn ervaren na een operatie bij kinderen ouder dan 6 jaar.

Als de patiënt besloten heeft om Diclofenac zetpillen te kopen zonder een arts te raadplegen, moet hij zorgvuldig de instructies voor het gebruik van NSAIDs en de recensies van consumenten lezen.

De meest voorkomende methode van Diclofenac toediening is oraal. Afhankelijk van de ernst van de ziekte, kunnen patiënten die in Europa (inclusief Roemenië, Nederland, UK) gereguleerde afgifte capsules en tabletten worden voorgeschreven met dosissen van Diclofenac 12,5 mg, Diclofenac 25 mg, Diclofenac 75 mg en Diclofenac 100 mg.

Diclofenac is beschikbaar voor de inwoners van de Verenigde Staten in doseringen van 18 mg, 25 mg, 35 mg, 50 mg, 75 mg en 100 mg. De gemiddelde aanbevolen dosis voor volwassenen is meestal 100-150 mg per dag, de maximale dagelijkse dosis van Diclofenac mag niet meer dan 200 mg bedragen.

Wanneer u snelle pijnstillende en anti-inflammatoire effecten wilt verkrijgen, moet u Diclofenac gebruiken in de vorm van oplossingen voor injectie. Patiënten kunnen Diclofenac kopen onder de vorm van injecties op voorschrift van een arts.

U moet weten dat Diclofenac is de generieke naam is voor een aantal merknamen, zoals Voltaren, Pennsaid, Solaraze, Cataflam, Cambia, Zorvolex, Econac, Enstar SR, Fenactol, Slofenac, Voltarol, Arthrotec.