Wilt u de activiteit van de talgklieren te verminderen en om zich te ontdoen van acne te krijgen? Koop Diane zonder voorschrift. Diane, ook bekend als diane-35, is een hormonaal geneesmiddel met anti-androgene werking.

Door middel van Diane pillen, zult u in staat om zich te ontdoen van acne in ongeveer 14 weken. Als uw acne gaat gepaard met seborrhea, kunt u zich te ontdoen van roodheid, jeuk, huiduitslag, witte schubben, en andere symptomen van seborrhea krijgen in een kortere periode van tijd.

Diane remt effect van androgenen, die worden geproduceerd in het vrouwelijke lichaam. Daardoor wordt het mogelijk voor de behandeling van ziekten veroorzaakt door verhoogde productie van deze hormonen.

Diane medicatie vermindert de activiteit van talgklieren en helpt om zich te ontdoen van acne (alleen vrouwen). Diane tijdens gebruik, kunnen andere wijzigingen geassocieerd met normale niveaus van hormonen ook optreden:

• verlies van haar op het hoofd wordt verkleind.
• Ongewenste haargroei bij mannelijke patroon bij vrouwen voorkomen.
• vettigheid van de huid wordt verminderd.

Dergelijke effecten kunnen na 4 of meer weken gebruik Diane pillen worden verwacht. Diane werkt ook als een anticonceptiemiddel en de ovulatie zal onmiddellijk worden voorkomen nadat u start met het gebruik van dit geneesmiddel.

Gebruiksaanwijzingen

Vandaag kunt u Diane pillen zonder recept werkzame stoffen bevat Ethinylestradiol (0035 mg) en Cyproteronacetaat (2,0 mg). Een Diane tablet dient om de activiteit van de talgklieren verminderen.

Diane pillen kunnen worden genomen op elk moment van de dag. Belangrijk is dat ongeveer 24-uurs interval moet tussen vaste dosis Diane.

Diane medicijn voor de behandeling van acne wordt geleverd in een blisterverpakking met 21 pillen. Er zijn dagen van de week en een speciale pijl, die u helpt om het gebruik van de reguliere doses van Diane te controleren in een blisterverpakking.

Volg de pijl en neem een Diane pil per dag gedurende 3 weken. Daarna volgt een 7-daagse vakantie en een Diane tablet dient op de 8e dag via nieuwe blisterverpakking.

Tijdens een 7-daagse vakantie, wordt de intrekking bloeden waargenomen. Het begint meestal op 2 of 3 dagen na de laatste dosis van Diane en misschien niet eindigen vóór de toediening van de volgende doses. Als bloeden niet tijdens een pauze van het gebruik van Diane pillen gebeurde, moet zwangerschapstest worden gedaan.

Effectiviteit van de behandeling van acne, hangt af van de regelmatigheid van het gebruik van geplande Diane doses. Zorg er dus voor om op voorhand bestellen Diane zonder voorschrift en niet op de reguliere doses missen.

Bijwerkingen van Diane

Vrouwen die Diane moeten zich bewust zijn van de risico’s van bloedstolsels worden gemaakt. Net als andere hormonale geneesmiddelen, regelmatig gebruik van Diane verhoogt het risico op:

• Arteriële trombose
• veneuze trombo-embolische aandoeningen

In het algemeen zijn de genoemde bijwerkingen zijn zeer zeldzame maar ernstige. Symptomen van bloedstolsels kunnen pijnlijke krampen in de benen en in andere delen van het lichaam, gezwollen benen en roodheid van de huid (in het bijzonder onder de knieën).

Tijdens het gebruik van Diane pillen, vaak voorkomende bijwerkingen zijn prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, krampen en buikpijn, toegenomen eetlust, gewichtstoename, pijn op de borst en hoofdpijn.

Vrouwen die Diane in zeldzame gevallen klagen over vermindering van het lichaamsgewicht, hevige buikpijn, diarree, afname of toename van het libido, borstvergroting, huiduitslag en hoofdpijn.

Belangrijk!

Als u gebruik maakt van hormonale anticonceptie, en wilt Diane kopen zonder recept, moet je alleen een methode van anticonceptie te gebruiken. Diane pillen voorkomen ovulatie en ongewenste zwangerschap, zodat deze pillen mag niet worden gebruikt in combinatie met hormonale anticonceptiemiddelen.

Een gemiste tablet van Diane moet zo zodra u eraan denkt erover worden genomen. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, moet u twee Diane pillen in te nemen.

• Als er minder dan 12 uur gaat na de laatste normale dosis van Diane, is de anticonceptieve werking niet verminderd.
• Bent u vergeten Diane op tijd, en meer dan 12 uur zijn verstreken, onbeschermde geslachtsgemeenschap verhoogt het risico om zwanger te raken.

De aanbevolen gebruik Diane pillen ten minste 12 weken. Afhankelijk van de overige symptomen van acne, dat het voortgezette gebruik van Diane pillen wordt geschat.

Extra informatie

Vandaag de dag kun je Diane medicijn voor de behandeling van acne zonder voorschrift in Nederland, Spanje, Hongarije, Portugal, Frankrijk en andere landen. Merk op dat Diane geneeskunde ook bekend onder de merknamen van Diane-35 en Dianette.

U kunt Dianette of Diane-35 te kopen zonder recept en om zeker te zijn dat ze identiek zijn aan Diane zijn. Diane-35, Dianette en Diane gemaakt door een farmaceutisch bedrijf Bayer, worden gebruikt voor dezelfde indicaties identieke farmacodynamische eigenschappen en zijn uitwisselbaar.