Canesten gyno zonder voorschrift

Canesten is een effectieve anti-schimmel middel dat helpt zich te ontdoen van huidziekten. Canesten zal nuttig zijn voor vrouwen voor de behandeling van een dergelijk delicaat probleem spruw zijn. In Nederland kan Canesten worden gekocht zonder voorschrift.

Canesten wordt verkocht in verschillende doseringsvormen:

• poeder van 10 mg / g;
• huidcrème van 10 mg / g;
• vaginale tabletten van 200 en 500 mg;
• vaginale crème of 10 mg / g, 20 mg / g en 100 mg / g;

Antifungale drug Canesten heeft een breed scala aan toepassingen. De crème, poeder en tabletten bevatten de werkzame stof clotrimazol en zijn effectief tegen ziekten veroorzaakt door schimmelinfecties:

• dermatitis;
• vaginale candidiasis of spruw;
• de meeste soorten schimmelinfecties;
• schimmelziekten van slijmvliezen;
• infecties veroorzaakt door gisten.

Een van de meest voorkomende vormen van schimmelinfecties is voetschimmel. Deze schimmelziekte gaat gepaard met jeuk, zwelling, peeling en scheuren van de huid. Voor de behandeling van voetschimmel, kan Canesten crème of poeder worden gebruikt.

Canesten poeder wordt eenmalig gebruikt of meerdere keren per dag. Een cursus van antischimmelmiddel toepassing meestal niet langer dan één maand. Het is ongewenst om Canesten therapie te onderbreken om terugval van de ziekte.

Canesten crème moet twee keer per dag alleen voor gebieden van het getroffen zijn door schimmelinfectie huid worden aangebracht. In geval van accidenteel contact met een gezonde huid, is Canesten geen jeuk of irritatie en nauwelijks doordringt in het bloed.

Voor de behandeling van voetschimmel, poeder en creme Canesten kunnen alleen of in combinatietherapie worden gebruikt. Bijvoorbeeld kan poeder worden aangebracht op het getroffen gebied van de huid in de ochtend en room – in de avond.

Hydrofiele crème clotrimazol is wijdverspreid, die ook kan worden gekocht zonder voorschrift in Nederland. Een opvallend kenmerk van een hydrofiele crème is oprichting van een speciaal beschermend laagje op de huid dat de getroffen gebieden voorkomt vervuiling.

Dankzij de beschermende eigenschappen, kunnen hydrofiele crème clotrimazol worden gebruikt door mannen, waarvan de activiteit verband houdt met chemische en machine-gebouw productie. Hydrofiele crème clotrimazol niet alleen verlichting van de huid van de belangrijkste veroorzakers van schimmelziekten, maar ook voorkomt epidermis van organische verontreinigingen, verf, industriële oliën enzovoort.

Afhankelijk van de concentratie van clotrimazol, kan de toepassing van Canesten crème helpen te vertragen en stoppen met een groei van schimmels cellen, of leiden tot vernietiging van de schimmel organismen te vervolledigen. Naast antischimmel Canesten ook een antibacteriële werking.

Voor de behandeling van de meest voorkomende ziekten van vrouwen – vaginale candidiasis of spruw, antifungale drug genaamd Gyno Canesten 3 wordt gebruikt. Aanbrengen van de crème en vaginale tabletten verlicht de symptomen van een infectie in slechts drie dagen.

Crème of vaginale tabletten Canesten Gyno 3 kwijt spruw symptomen kan zowel alleen als in combinatietherapie. Crème wordt diep in de vagina met behulp van een speciale applicator eenmaal daags voor het slapengaan.

Vaginale tabletten Gyno Canesten 3, net zoals de crème moet worden toegediend in de nacht. De tablet moet volledig opgelost in de vagina. Als dit niet gebeurt, kunnen fragmenten van de tablet uit de vagina te komen de volgende ochtend. In dat geval kunt u overschakelen naar cream Gyno Canesten 3 voor vaginale applicatie.

Voordelen van het gebruik Canesten voor de behandeling van schimmelinfecties:

• kan zowel plaatselijk als systemisch worden gebruikt;
• effectief in alle stadia van de ontwikkeling van schimmelinfecties;
• niet verzet in fungale organismen veroorzaken;
• niet-toxisch, niet bijwerkingen veroorzaken bij overdosering;
• onderscheidt zich door langdurige werking.

Naast Canesten crèmes en tabletten, kan deze medicatie ook worden verkocht als oplossing. Maar actie Canesten oplossing kort, daarom is er behoefte aan het frequente toepassing in de betrokken schimmelinfecties huid.

Tot op heden zijn medicijnen met clotrimazol verkocht in verschillende doseringsvormen in de meeste ontwikkelde landen. In Nederland is de eerste middelen voor het spruw, die mogelijk is geworden om te kopen zonder voorschrift was crème en vaginale tablet Canesten Gyno op basis van clotrimazol.

Vanwege de lage absorptie in de bloedbaan, Canesten vrijwel geen interactie met andere geneesmiddelen. Het is veilig in het gelijktijdig gebruik met alcohol en heeft geen invloed op de mogelijkheid om een auto te besturen of zware mechanismen.

Canesten voldoet aan alle eisen voor het antischimmelmiddel:

• voorkomt reproductie of volledig vernietigt de belangrijkste verwekkers van schimmelinfecties;
• zorgt voor een stabiele antifungale concentratie in een enkele applicatie;
• heeft een korte cursus van de therapie;
• geen herhaling van schimmelinfecties veroorzaken na een cursus van toepassing;
• bovendien fungicide, heeft ook anti-bacteriële en anti-inflammatoire effecten;
• een verscheidenheid van doseringsvormen voor mogelijke combinatie en systemisch gebruik;
• zorgt voor een snelle klinische effect.

Antifungale middelen zijn lang gebruikt in de medische praktijk. Canesten – is de eerste vertegenwoordiger van de tweede generatie schimmeldodende drugs. Duitsland is het eerste land waar Canesten werd geregistreerd te worden. In eerste instantie heeft de crème op de markt, dan Canesten vaginale tabletten komen.

Momenteel Canesten is een eerste lijn therapie voor de behandeling van de meerderheid van schimmelinfecties in meer dan 70 landen van de wereld, ook in Nederland. Naast Canesten, kunnen anti-schimmel medicijnen ook worden gekocht zonder voorschrift onder de generieke naam clotrimazol.